2789

من مصنوعی گرفتم همیشه برام بمونه

شاید خیلیا بگن خب خشک کن ولی گل خشک ی روزی با ی انگشت پودر میشه 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طبیعی تو عکسات قشنگ تره ولی خب برات نمیمونه .  مصنوعی هم قشنگه موندگاری هم داره . ولی بازم هرچ ...

مال من اصلا مشخص نبود 3 ماه بعد خودم حرف گلو زدم دختر داییم گفت ااا مگه گلت مصنوعی بود

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
مال من اصلا مشخص نبود 3 ماه بعد خودم حرف گلو زدم دختر داییم گفت ااا مگه گلت مصنوعی بود

بستگی به گلهایی داره که توی دست گلت بوده . من گلهایی که میخواستم مصنوعیش کاملا مشخص میشد هرگلی رو نمیتونن خوب دربیارن که مشخص نشه

بستگی به گلهایی داره که توی دست گلت بوده . من گلهایی که میخواستم مصنوعیش کاملا مشخص میشد هرگلی رو نم ...

اره حق داری