2777
2789
کدوم اسپری ها میشه اسمشو بگین؟کل ملافه ها وروبالشی و روسری هارو جوشوندم امروز و شستم ممکنه جاهای دیگ ...

فرش مبل شونه سر همه جارو اگر بتونی سه روز بری بیرون قشنگ پاکسازی میشه. اسپری حشره کش بگیر والا یه مارکی هست اسمش و الان نمیدونم ولی کلا تو ایران دیگه نیست خیلی گرون میشه به پول ما. همون ایرانی حرفه کش بگیر بزن. میدونم رنگ کو گذاشتن هم خیلی کمک میکنه اگر خیلی سنش پایین نیست یه رنگ مو همرنگ موها بذار روی موهاشو سرش البته نمیدونم شاید حساسیت بده رو پوستش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزادم سه بار گرفته طفلی. اول که شامپو میزنی و شونه ریز بگیر خیلی شونه کن. بعدش هر شب سس مایونز م ...

ممنون عزیزم خیلی بد هیچ وقت فکرشم نمیکردم رو موهاش اینارو ببینم ازصبح فقط نشستم لای موهاشو نگاه میکنم تخم هاشو درمیارم 

ممنون عزیزم خیلی بد هیچ وقت فکرشم نمیکردم رو موهاش اینارو ببینم ازصبح فقط نشستم لای موهاشو نگاه میکن ...

نگران نباش. غصه هم نخور. خدای نکرده خودش که جیزیش نشده. سالمه و سلامته. فقط کار و زحمت خودت زیاد میشه که هی باید همه چی رو بشوری. سعی کن ببری توی حموم روش اب جوش بریزی روتختی و روبالشی. روبالشی رو هر روز عوض کن. نزار همه وسایل دم دستش باشن. مثلا خواهرم خیلی از عروسکا و اسباب بازیاشو توی نایلون گنده گره میزد قایم میکرد. میگفت اگه شپشی شده باشه یکی دوماه که توی فضای بسته بمونه میمیره. 

بخدا یه روز درمیون حمومش میکنم 

تورو نمیگم عزیزم.اونیو میگم ک با شپش اونده مهد و بچه ی شمارو درگیرش کرده

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی

اره عزیزم من ی راه حل کاملا تضمینی و قطعی و راحت بلدم. بعد از سه سال که موهای دخترم درگیر این مشکل بود توسط یکی از دوستام با جایی اشنا شدم که تو یک جلسه موهای دخترم رو پاکسازی کردن و خدارو شکر دیگه هم برنگشت منکه خیلی راضی ام میخوای میتونم ادرس اینستاشونو بدم خودت بری ببینی 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp