2777
2789
ب یورت دوست من اینو من میدونم کیه ب یورت بگیر

والا خیلی بی شخصیته🤦🏼‍♀️😅

بیخیال اصن

اصلا نیاز نبود ازش عذرخواهی کنی خودش بدتر از همه فحش میده

ولش😅😅😅

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
والا خیلی بی شخصیته🤦🏼‍♀️😅 بیخیال اصن اصلا نیاز نبود ازش عذرخواهی کنی خودش بدتر از همه فحش میده ...

انقد عز و جز کرد قدقد کرد ک من حلال نمیکنم دلمو شکستین فلان منم دلم سوخت بعد دیدم دنبال جنجاله عین آفتاب پرستم رنگ عوض میکنه الان رسمی میحرفه دودقه بعد شرو میکنه ب فحش دادن دوباره رسمی میشه دیوونس بنده خدا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد عز و جز کرد قدقد کرد ک من حلال نمیکنم دلمو شکستین فلان منم دلم سوخت بعد دیدم دنبال جنجاله عین آ ...

دقیقا

من اول دلم سوخت واسش

از روی دلسوزی گفتم اینقدر تاپیک نزن ارزش نداره عزیزم 

نوشت برو برون توهم امثال همون فحاش ها هستی!!! 

توی همین تاپیک هم اگه ببینی رفته تاپیک های منو خونده ازش نکته گرفته منو کلی مسخره و تحقیر کرد که تو استرسی ای و مریضی من جوابت نمیدم مریض و... 

بعد کنم رفتم چک کردم برای اولین بار، دیدم خودش تو تاپیک هاش از کاربرا خواسته براش بخاطر استرسش دعا کنن و افسردگی حاد داره. و گفته بود هرکی منو بخاطر مریضیم مسخره میکنه نمیگه سرش میاد؟ 

اصلا ایرادی نداره یکی مریض باشه ها اما دقیقا منو بخاطر چیزی مسخره کرد که خودش شدیدا درگیرش بود تازه من افسردگی هم نداشتم! 

دقیقا من اول دلم سوخت واسش از روی دلسوزی گفتم اینقدر تاپیک نزن ارزش نداره عزیزم  نوشت برو بر ...

حالش خوب نیس میبینی که میاد اینجا تخلیه شه حتما خودتو ناراحت نکن ی زر مفتی زد دیگه بیخیال ارزش نداره بخاطر اینجور آدما اعصابت بریزه ب هم

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
حالش خوب نیس میبینی که میاد اینجا تخلیه شه حتما خودتو ناراحت نکن ی زر مفتی زد دیگه بیخیال ارزش نداره ...

اره بابا بیخیال 

یکی دیگه معلوم الحال، من میشینم غصه میخورم🤦🏼‍♀️😅

اره بابا بیخیال  یکی دیگه معلوم الحال، من میشینم غصه میخورم🤦🏼‍♀️😅

والا بخند برقص شاد باش غلط کرد اصن 😁😂

چشم‌😂😂😂💙

بی بلا💚😁