2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلیییی بی ادبه!  خیلیییی

ب یورت دوست من اینو من میدونم کیه ب یورت بگیر

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
رفتین تاپیک هامو خوندین گفتین مریضم استرسی ام ک رفتم تاپیک هاتون خوندم دیدم شدیدا درگیر افسردگی هست ...

بله هستم مریض هم هستم روانپزشک هم میرم دارو هم میخورم و اینکه کسی بهم بگه مریض یا افسرده مثل شما ناراحت نمیشم 

این نشون از بچگی شماهست هم سن هم عقلی شما هم بزرگ میشی عیبی نداره

بای 

چطور بهش بگم

خصوصی پیام بده بش درخواست بده بعد پیام بده

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خداحافظ روانیای استرسی اون خانوم میس هم بره با سوسکاش سرگرم بش یه وقت نمیره از سوسک بچه است دیگه از ...

@نی_نی_یار_1    

@نی_نی_یار_5    

عزیزان یه رسیدگی کنین لطفا

هزار جور توهین و قصاوت و فحاشی و تمسخر نسبت به من و بعصی از کاربرها کردن. 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

دوستان بیخیال شین.این بحثا خیلی زشته

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
@نی_نی_یار_1       @نی_نی_یار_5       عزیزان یه رسیدگی ...

اینقدر تگ بکن تا جونت دربیاد ، اینقدر درگیر من نباش این وقت شب دکتر نیست واس استرسش و نواع مریضی هات میگم

نی نی یار بیاد بخونه میفهمه تو شروع کردی ی شوخی باهات کردم کلی بی ادب بی فرهنگ نصیبم کردی

شماها بیکارید چ میش کرد باید بیکاریتون پر کنید 

من هم نشستم جوابتون میدم متاسفانه !

من برم ب کارام برسم شما هم الاف باشید اینجا .

دوستان بیخیال شین.این بحثا خیلی زشته

جلو منو بگیر جواب ندم! 

خیلی ناراحت میشم میبینم به ناحق این همه توهین به میکنه

رفته تاپیک های دو سه ماه پیش منو خونده میگه مریضی لطف میکنم باهات بحث نمیکنم! 

نمیفهمم چرا واقعامن که توهینی نکردم! 

فقط بهش گفتم اینقدر تاپیک نزن اعصاب خودتو خورد نکن ارزش نداره 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
جلو منو بگیر جواب ندم!  خیلی ناراحت میشم میبینم به ناحق این همه توهین به میکنه رفته تاپیک های ...

عزیزم بعضی کامنتا ارزش جواب ندارن.خودتو ننداز توی سیکل معیوبی که فرد مقابلت توی بحث میخواد

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
راست میگی من نمیفهمم بعضی وقت ها چرا درگیر بچه بازی های اینجا میشم  من تا حالا توی این سایت ب ...

آفرین😘😘😘

برو یه آبی به سر و صورتت بزن حالت عوض شه