2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام بزودی تاپیک جدیدم اینبار با اسکرین شات های جدید 

تو منو یاده ی شخصی میندازی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
منم شوت شدم😂 بی ادب کلی بهم توهین کرد😐حالا من حتی (تو) هم نگفتم بهش اینقدر محترمانه حرف زدم😐خود ...

بیا اینجا هم هست🤣🤣🤣

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
سلام بزودی تاپیک جدیدم اینبار با اسکرین شات های جدید 

😂😂😂

سلطان تاپیک کی بودی تو؟

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
وقیح اینجوری حرف میزد یه بار تاپیکاش دیده بودم 

ن یکی دیگه اونم خیلی ب اسکرین شات و جنجال علاقه داشت همینطوریم بازار گرمی میکرد تو تاپیکا ازم خواست خنکش کنم منم کردم و رفت که رفت...یادش بخیر و گرامی باد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من ولکنم اتصالی کرده میخوام باز تاپیک بزنم اینبار واس تو    

در بی ادبی شما شکی نیست. راحت باشین. 

اما مطمئن باشین کاربریتون میترکه. چون نی نی یار شدیدا با این جور تاپیک ها برخورد میکنه. من هیچ بی ادبی ای نکردم که بخوان بترسم عزیزم😊تنها کسی که هزار جور توهین و قضاوت و بی ادبی کرد شما بودین همه هم یادشونه😊🌺

حس میکنم با یه آقا دارم صحبت میکنم وگرنه این رفتار از یه خانم بالغ و عاقل بعیده. 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
در بی ادبی شما شکی نیست. راحت باشین.  اما مطمئن باشین کاربریتون میترکه. چون نی نی یار شدیدا با ...

باز شروع کرد این !

من اصلا کاری باهات ندارم ، چون تاپیکات خوندم یکم مریض احوالی استرسی و فلان و بهمان !!

حتی شوخی هم الان کردم باهات حالیت نیست باز بهم میگی بی ادبی !!

ترکید که ترکید فدا سرم! انگار مهمه واسم.

بچه ها کاربر بهارم1363 گزارش بزنین خیلی تایپکاش زشت و خارج از محدوده و عرفن لطفا گزارش بزنین

پیام بازرگانی خخخخ چرا تگش نمیکنی اصن هوم؟ هی میگی گزارش بزنین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز