2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

142 بازدید | 14 پست

همه از مادرشوهر بدشون میاد ولی من عاااااشق مادرشوهرمم اندازه مامانم بهم اهمیت میده شاید به خاطر اینکه به پسر داره ولی همیشه میگن خیلی دوسم دارن چرا بعضیا انقدر از مادر شوهر بدشون میاد

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو ام، مادرشوهرم عممه و دوسش دارم 😍

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلام عزیزم

منم مادر شوهرم رو خیلی دوست دارم

خیلی وقتا خیلی از مشکلات بخاطر توقع داشتن و انتظاره.  چرا بهم محل نزاشت؟ چرا برام چیزی نگرفتن؟ چرا اینکارو کردن؟؟ به نظر من عروس یه خانواده فقط باید محبت کنه البته تا جایی که از دستش بر میاد و توقع جبران محبت نداشته باشه. اینطوری همیشه آرامش برقرار. 

سلام عزیزم  منم مادر شوهرم رو خیلی دوست دارم  خیلی وقتا خیلی از مشکلات بخاطر توقع داشتن ...

من کوچک ترین توقعی ندارم ایشون اونا هم همین‌طور تعارف هم نداریم

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

منم رابطه‌م با مادرشوهرم خوبه، ولی مادرشوهرا و عروسا انگار همش رقابت دارن در اینکه بگن مردِ مشترکشون به اونا بیشتر تعلق داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من کوچک ترین توقعی ندارم ایشون اونا هم همین‌طور تعارف هم نداریم

به نظر من درستشم همینه. تو اطرافیانم خیلیا رو میبینم که با خانواده همسرشون مشکل دارن و تا میان برات توضیح بدن که چه اتفاقاتی افتاده متوجه میشی که جز توقع و انتظار هیچ چیز دیگه ایی نیست

این توقع نه تنها مالی بلکه کاری و عاطفی هم هست. 

به نظر من حد تعادل باید حفظ بشه

نه آدم باید از اون طرف بوم بیفته که خیلییییی صمیمی بشه و همه چی رو تعریف کنه و نه اینکه عصا قورت داده باشه پیششون. به نظر من فقط باید احترام گذاشت. احترام و احترام و احترام 

منم رابطه‌م با مادرشوهرم خوبه، ولی مادرشوهرا و عروسا انگار همش رقابت دارن در اینکه بگن مردِ مشترکشون ...

به نظر من این اشتباهی هست که ممکنه هر مادری مرتکب بشه . چه مادرشوهرمون.  چه خودمون در آینده. 

بخاطر اینکه مادرای ایرانی عادت داره از زندگی و جون و همه چیز زندگیشون بگذرن تا بچه هاشون همیشه تو راحتی و آسایش باشن. و حالا که بعد ۲۰_۳۰ سال زحمت پسرشون ازدواج میکنه احساس میکنن قدرشون دانسته نمیشه و بچه ها ناسپاس شدن. 

به نظر من این اشتباهی هست که ممکنه هر مادری مرتکب بشه . چه مادرشوهرمون.  چه خودمون در آینده.&nb ...

بله موافقم، به طرفین هم حق میدم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اگه موقع بحث ودعوا بين خودتون شوهرت دعواهاتونامدام گزارش بده به مامانش اونم زنگ بزنه وبه تو ومادرت بي احترامي کنه بدون اينکه بپرسه چيشده قشنگ وقضاوت بيجاکنه؟به نظرت ارزش دوس داشتن داره؟

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي