2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندروز پیش انجام دادم جلسه ی اولم بود ی جور لایه برداری پوسته خوب بود هزینش ۱۲۰ بود ولی تخفیف خور ...

ممنون چند جلسه هست ؟

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

من چندروز پیش انجام دادم جلسه ی اولم بود ی جور لایه برداری پوسته خوب بود هزینش ۱۲۰ بود ولی تخفیف خور ...

پوست من هم زیاد چروک داره هم فرورفتگی جای جوش داره به نظرت برا پوست من کاربرد داره؟

😍😍خدایا شکرت

من انجام ندادم

میکرودرم یه نوع پاکسازی پوسته،

بله به درد میخوره

بعضی آرایشگاه ها هم انجام میدن( ولی یه جای معتبر و بهداشتی مراجعه کنید)

و هزینه اش هم متفاوته، اما حدودا ۱۰۰_۱۲۰ میتونه باشه

پوست من هم زیاد چروک داره هم فرورفتگی جای جوش داره به نظرت برا پوست من کاربرد داره؟

بله عزیزم میگفت برا چروکم خوبه جای جوشم میگفت درمان میکنه من خودم ن لک داشتم ن جای جوش فقط ی چندتا جوش ریز رو لپم داشتم براهمین رفتم بیشتر برااینکه پوستم تمیز شه

من انجام ندادم میکرودرم یه نوع پاکسازی پوسته، بله به درد میخوره بعضی آرایشگاه ها هم انجام میدن( و ...

مرسی عزیزم😘من پوستم چروک نداره ولی تا بخوای جوش و لک داره .بهتره برم فک کنم

نه چون میکرودرم اونقدرها تاثیر نداره

اگه جای جوش، لک، فرورفتگی، و... زیادی رو پوست باشه

مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ بهتر جواب میده

یا هم لیزر که بهتر از همه ی این هاست

اما هزینه ش هم بیشتره

نه چون میکرودرم اونقدرها تاثیر نداره اگه جای جوش، لک، فرورفتگی، و... زیادی رو پوست باشه مزونیدلینگ ...

پس فکر کنم اینا بهتره . باید بریم که خود دکتر معاینه کنه دیگه ؟یا بگم انجام میدن ؟

پس فکر کنم اینا بهتره . باید بریم که خود دکتر معاینه کنه دیگه ؟یا بگم انجام میدن ؟

نه خود دکتر معاینه میکنه میگه کدوم بهتره.

ولی حتما یه جای معتبر برید، چون همینا رو یه سری افراد انجام داده بودن ولی ناراضی بودن چون پوستشون اصلا نیاز نداشت.

کلینیک پوست و لیزر ادونیس تو گیشا :   ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان
هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي ومزوتراپیو..  .
02186110849 قبلش بصورت تلفنی مشاوره میدنو لیزر صورتشم رایگانه به دانشجوها هم 20 درصد تخفیف میده.