2777
2789
من اهوازم ،چیکارمون داری

یکی برام اومده اهوازیه خواستم ببینم چطورین

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خودت کجایی هستی

اوشون اصالتا کجایین؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
خودتون کجایی هستین؟میخام ببینم میخورین بهم

منم خودم جنوبیم اصالتن اما اصفهان زندگی میکنیم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
ولی به نظر من به شهر ربطی نداره به خانواده و شخصیت و فرهنگ و از همه مهم تر خود پسره نگاه کن

درسته خونه نداره اما کارش بدنیس با شخصیت و خانواده دار و مهربونه

خب عزیزم باید به خود اون فرد وخانوادش نگاه کنی،چون میشه از یه شهر که همشون بدن،حتی یه نفر خوب پیدا کرد وبرعکس..ولی من خصوصیات اهوازیارو دوس دارم ولی اگه خصوصیات اصفهانیارو گرفتین ،شاید شاید کمی باهم متفاوت باشین...بازهم میگم عزیزم کاملا به اون پسر بستگی داره،بقیه هرچی میخان بگن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
خب عزیزم باید به خود اون فرد وخانوادش نگاه کنی،چون میشه از یه شهر که همشون بدن،حتی یه نفر خوب پیدا ک ...

ممنون گلم

درسته خونه نداره اما کارش بدنیس با شخصیت و خانواده دار و مهربونه

تو این دوره زمونه خونه خریدن سخته 

کارش خوبه؟؟ درآمدش راضیت میکنه؟؟ و اینکه بعد ازدواج اهواز زندگی میکنی یا اصفهان؟

تیکر تولد یکسالگی دخترم