2777
2789
عنوان

به کودکانمان بیاموزیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 77 پست

شاید برای شما اتفاق افتاده باشد🔰🔰

👈🏼بسیاری از والدین از اینکه پسر یا دختر (اغلب در دختران رخ میدهد)۲۰ ماه به بالا تا ۴ ساله شان بصورت دمر میخوابد و ناحیه تناسلی خود را به متکا، بالش، اسباب بازی یا هر وسیله دیگر می سایند و خود را تکان میدهند بسیار نگران هستند و با ترس و نگرانی این مساله را مطرح میکنند، که آیا دخترم یا پسرم مشکلی دارد؟

👈🏼باید گفت که این مساله کاملا طبیعی هستش، نباید واکنشهای تندی همچون عصبانیت، پرخاشگری، لجبازی، به زور جدا کردن و بلند کردن کودک و..... داشته باشند، بلکه بهترین کاری که والدین میتوانند بکنند پرت کردن حواس کودک است که کودک به هیچ عنوان احساس نکند این کار باعث ایجاد حساسیت در والدینش میشود.

👈🏼در صورتی که خیلی ادامه دار باشد متوانند به یک پزشک متخصص کودکان برای انجام آزمایشات پزشکی و احتمال عفونتهای مهبلی و مجاری ادرار مراجعه نمایند.                    

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

دوستان عزیزم اگه سوالی بود ، در حد توانم جواب میدم😍

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزممممممم این تاپیک عالی بود 😍 ای کاش این تاپیک پر بازدید میشد نه چرت و پرتایی که همیشه توی ...

هعی خواهر🤕

وقتی خودشون علاقه دارن ب خاله زنک بازی ، گفتن این حرفا چ فایده ای داره!

👏👏

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

عالی احسنت

ان شاالله عملی کنیم

البته قبلاخونده بودم توگروه ولی بازخوندم انگارتازگی داشت خیلی ممنون

یاداوری بموقعی بود💜

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
عالی احسنت ان شاالله عملی کنیم البته قبلاخونده بودم توگروه ولی بازخوندم انگارتازگی داشت خیلی ممنون ...

فدای شما😍

توی این مدت ، یه سری مشکلات در مورد بچه ها توی سایت دیدم!! این مطالب بیشتر برای همون دغدغه ها و مشکلات انتخاب شدن😍

ممنونم بانو

بااین که فرزندی ندارم ولی مطالعه کردم خیلی مفید بود،به نظرمن دراین عصر مادران باید خیلی حساب شده وبا آگاهی فرزندشون رو تربیت کنند.

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤
ممنونم بانو بااین که فرزندی ندارم ولی مطالعه کردم خیلی مفید بود،به نظرمن دراین عصر مادران باید خیلی ...

فدای شما😍 ممنون ک وقت گذاشتین و مطالعه کردین!

انشاالله صاحب فرزند خوشگل و صالح بشین عزیز جان❤

بله😃 ماشاالله بچه های این دوره انقد باهوش و کنجکاو هستن ک میطلبه پدر و مادر  مطالعه ی زیادی در مورد تربیت و اموزش داشته باشن!

ممنون عزیزم خیلی خوب بود 

استفاده بردم 

امیدوارم بقیه هم بخونن 

بیشتر از خوندن بهش عمل کنیم 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
ممنون عزیزم خیلی خوب بود  استفاده بردم  امیدوارم بقیه هم بخونن  بیشتر از خوندن بهش ...

ممنون ک وقت گذاشتین عزیز جان❤

بله😔امیدوارم عمل کنن! و فقط شعار ندن!

عالی بود جانانم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عالی بود جانانم

فدای تو بشم من😍❤