2821
2789
عنوان

سوال فنی

75 بازدید | 10 پست

یه سوالی که الان برام پیش اومده اینکه آیا حضور اقایان تو این سایت محدود هست یا خیر ؟ یعنی اشکالی داره بخشی هم اقایان فعالیت کنن   

______

دوم  اینکه من پسرم و بیست دو سالمه  و اهل استان یزد هستم  سوالی که برام پیش اومده اینکه چجور میتونم بفهمم رفتار و اخلاق و ظاهری که دختر مورد علاقم دوسداره چیه ؟ 

خیلی وقته میشناسمش قصدم اشنایی هست  ولی انگار ایشون خیلی مغرور هستن چون جواب هیچ کس نمیدن  من میخام ببینم اکثر دخترا چه تیپ پسری میپسندن ؟ من ظاهرم بدک نیست یعنی اطرافیان میگن بیبی فیس هستم و قدمم خوبه خداروشکر حدود  صد و نود پنج از لحاظ کار و .. هم اوکی هستم مهندسی میخونم و الانم مشغول ب کارم پس قصدم دوستی  و ... نیست دختر خانمو برای ازدواج مبخوام  البته در وهله اول شناخت ،  من با دختری تاحالا ارتباط نداشتم یعنی شرایط جوری نبوده ک راحت باشیم تو این موارد ...  اون دختر خانم اهل شیراز هستن  من میخوام خواهرانه کمکم کنین بتونم جوری رفتار کنم یا ظاهرم جوری باشه که اکثر دخترا میپسندن حقیقت پرسیدم از رفیقام  جواب ها متفاوت و ... بودن جوری ک اصلا نشد نتیجه درست بگیرم ... و اینکه چطور میتونم بفهمم اصلا اخلاق و ظاهرم در چه حدیه  اون دختر خانم تا اونجا ک من ازشون میدونم مطلقه هستن و از لحاظ ظاهر واقعا زیبان  اخلاقشون فقط حس میکنم با مرد جماعت خیلی رسمی و خشک هستن 

سلام دوست عزیز باید درمورد قسمت اول بگم که شاه بخشیده شاه قلی نمیبخشه!😑

کاربر آقا 💙 چیزی که مردم جهان سوم باید نجات دهند  وطنشان نیست بلکه اول باید خودشان را نجات دهند !!!اگر مخالف حضور منی اصلا مهم نیس 😂 چون منم مخالف حضور شما هستم 😎 پاچه گیرای سایت لطفا ریپلای نفرمایید ! 😏 استارتری که دوست نداری آقایون در تاپیکت حضور داشته باشن لطفا تو عنوانت درج کن ورود آقایان ممنوع . با تشکر ! 😊 خانم نسبتا محترم اگه مخالف منی و فکر میکنی قراره بوسیله من احیانا خورده بشی منو ریپلای نفرما شما معلومه تازه کلمه ی سایت و اینترنت و تکنولوژی ب گوشت رسیده  ... ریپلای میکنی فحش میدی آخرشم ب من میگی بی ادب؟!!!!!  هروقت مدیر سایت شدی اونوقت تصمیم بگیر ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! هروقت مدیر سایت ازت نظر خواست اونوقت نظر بده ک سایت زنونه باشه یا مردونه ! پس خفه! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ایول به اون دختر شما اگه واقعا قصدت جدیه از طریق خوواده باهاش اشنا شو 

من اصلا اقدام نکردم برای حرف زدن حتی  یه چند باری تو مغازه دیدمشون با بقیه مردا اصلا گرم نمیگیرن چیزی ک خیلی خانما راحتن نیستن نمیدونم متوجهین یا خیر  من قصدم اشناییه 

در درجه اول چه براي دختر چه براي پسر اين مهمه كه خودشون باشن، شما اون چيزي كه هستي برو جلو، چرا ميخواي تغيير كني، خسته ميشي بالاخره ي روزي، بعد از اينكه روابط شكل گرفت و بيشتر با اخلاق هم اشنايي پيدا كردين اون موقع هست كه دو طرف ميتونن از هم بخوان چيزي تغيير كنه اين وسط، مثلا شما شايد فوتبال دوست داشته باشي ببيني ولي همسرت سريال، ميتونين ي تعادلي برقرار كنين، ولي اينكه ي طرف صرفا تمام شخصيتشو تغيير بده كه طرف مقابل خوشش بياد امكان نداره ميشه ظاهر سازي، شما اگر قصدت جديه با خونوادت در ميون بزار و اجازه بده اونا پا پيش بزارن اينجوري هم احترام هر دو خانواده خيلي خوب حفظ ميشه هم همه چيز طبق اصول پيش ميره 

من اصلا اقدام نکردم برای حرف زدن حتی  یه چند باری تو مغازه دیدمشون با بقیه مردا اصلا گرم ...

خوب منم برا همی گفتم ازطریق خونواده پا پیش بذار وقتی که با مردا گرم نمیگیره و شما خودت صحبت کنی برداشت دیگه میکنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خوب منم برا همی گفتم ازطریق خونواده پا پیش بذار وقتی که با مردا گرم نمیگیره و شما خودت صحبت کنی بردا ...

والا مادرم الان سه ماهه باهام حرف نمیزنه بخاطر این جریان سر سنگین هسیم  چون هم از من بزرگترن هم مطلقه هستن  چندین بار   اقدام جدی کردم که بهشون بفهمونم جدی هستم نتیجه نگرفتم ک خواستم خودم وارد بشم . من کار دارم و از ارث پدری اونقدری بهمرسیده ک میتونم کامل مستقل بشم . خانواده اگر همواری میکردن که اینجا مطرح نمیکردم  من تک پسر هستم خواهر برادری هم ندارم  بقیه فامیل هم ک ...  متوجه نمیشم مگه خونوادم میخان تشکیل زندگی بدن که اونارو بفرستم جلو ... 

والا مادرم الان سه ماهه باهام حرف نمیزنه بخاطر این جریان سر سنگین هسیم  چون هم از من بزرگترن هم ...

درسته و این خووش مشکل مهمیه چون خونواده که مخالفت و اگه شما تنها جلو پیش برید و اون دختر بهتون وابسته شه و بعد نتونسن ازدواج کنین براش سخته برای هر دو سخته . بهترین کار اینه با مشاوری صحبت کنین بتونین اول خونواده رو راضی کنین چون نمیتونین که از خونواده بگذرین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز