یه سوالی که الان برام پیش اومده اینکه آیا حضور اقایان تو این سایت محدود هست یا خیر ؟ یعنی اشکالی داره بخشی هم اقایان فعالیت کنن
______
دوم اینکه من پسرم و بیست دو سالمه و اهل استان یزد هستم سوالی که برام پیش اومده اینکه چجور میتونم بفهمم رفتار و اخلاق و ظاهری که دختر مورد علاقم دوسداره چیه ؟
خیلی وقته میشناسمش قصدم اشنایی هست ولی انگار ایشون خیلی مغرور هستن چون جواب هیچ کس نمیدن من میخام ببینم اکثر دخترا چه تیپ پسری میپسندن ؟ من ظاهرم بدک نیست یعنی اطرافیان میگن بیبی فیس هستم و قدمم خوبه خداروشکر حدود صد و نود پنج از لحاظ کار و .. هم اوکی هستم مهندسی میخونم و الانم مشغول ب کارم پس قصدم دوستی و ... نیست دختر خانمو برای ازدواج مبخوام البته در وهله اول شناخت ، من با دختری تاحالا ارتباط نداشتم یعنی شرایط جوری نبوده ک راحت باشیم تو این موارد ... اون دختر خانم اهل شیراز هستن من میخوام خواهرانه کمکم کنین بتونم جوری رفتار کنم یا ظاهرم جوری باشه که اکثر دخترا میپسندن حقیقت پرسیدم از رفیقام جواب ها متفاوت و ... بودن جوری ک اصلا نشد نتیجه درست بگیرم ... و اینکه چطور میتونم بفهمم اصلا اخلاق و ظاهرم در چه حدیه اون دختر خانم تا اونجا ک من ازشون میدونم مطلقه هستن و از لحاظ ظاهر واقعا زیبان اخلاقشون فقط حس میکنم با مرد جماعت خیلی رسمی و خشک هستن