2777
2789
عنوان

طوطی م مُرد😢😭

2334 بازدید | 36 پست

دیروز شوهرم برام دوتا جوجه طوطی برزیلی خرید . جوجه سرلاکی ان خیلی کوچولوان.صب بهشون با سرنگ سرلاک دادم وگذاشتم تو قفسشون شوهرم زنگ زد گف ببرشون حیاط افتاب بخوره بردم داشتن بازی میکردن یدف یه گربه سیاه پرید تو حیاط یکیشون ترسید سکته کرد یهویی افتاد جیییییغ زد مُرد .خیلی ترسیدم بعدکلی گریه کردم الان اون یکی ام رفته تو لَک .کسی بلده طرز نگهداریشونو؟؟؟

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آخی  بمیرم ادم غصه میخوره منم جوجه گنجشک داشتم مرد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
والا ما دوتا داشتیم یکیش فرار کرد رفت چند روز یه بار غذا وآب میدم ولی لعنتی نمیمیره از دستش راحت شم، ...

بده بمن اینیکی تهنا مونده.من یجا خوندم عمرشون25تا30 ساله.خب بفروشش

به جای طوطی برزیلی عروس هلندی میخریدی یا گربه یا سگ ، بذار بزرگ بشه کله سحر بیدارت میکنه نمیذاره بخو ...

میخایم هاسکی م بخریم حیاطمون بزرگه چهارتا قناری دوتا فنچ یه لاک پشت یدونم طوطی داریم باغ وحشه خونه نیس

بده بمن اینیکی تهنا مونده.من یجا خوندم عمرشون25تا30 ساله.خب بفروشش

شوهرم راضی نمیشه ، والا من حاضرم ببریم باغ پرندگان ازش مواظبت کنن ، واقعا جاش تو خونه نیست من سگ یا گربه دوست دارم نگه دارم ولی فعلا شرایطشو ندارم