2777
2789
عنوان

💖دعا💖

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 142 پست
چشم حتما  شمام خیلی برام دعا کنید لطفا خیلی محتاج دعاتونم

حتما گلم . الهی خیلی زود بختت به بهترین شکل باز بشه یا الله 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گلم مامانم هم 10 تا یس و 20 تا نصر میخونن . ان شاالله که بختشون باز بشه به یه ادم خوب 

پست بعدی رو هم سر بزن حاجتت روا

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

نصر

404

ياسين 

241

فتح 224

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

سلام مهربون، ممنون عزیزم. شما خوبی؟

انشاالله به خواسته قلبیت برسی. 😍

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@110bal110  

این تعدادش بشمر

نصر

404

ياسين 

241

فتح 224