2777
2789
داغ دلم تازه شد😢 منم باید برم وقت بگیرم تا انتقال جنین انجام بشه خیییییییییلی میترسم و استرس دارم ...

همین استرس و موج منفی خودش باعثه ریلکس باش بابا 

اخرش نگیره دنیا به اخر نرسیده که

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی گرونه  اگه جواب نده چی  من و شوهرم مشکل نداریم اهه

من و همسرمم هیچ مشکلی نداریم ولی نمی دونم چه مصیبتیه توش گیر افتادیم اره قیمتش بالاست ولی خوب ادم برای چیزی که میخاد دست به هرکاری میزنه همه چیز رو امتحان میکنه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
همین استرس و موج منفی خودش باعثه ریلکس باش بابا  اخرش نگیره دنیا به اخر نرسیده که

باور میکنی برای من رسیده؟؟؟

تا الان شوهرم همرام بود،میگفت زوده برای بچه دار شدم

ولی میبینم که دلش برای بچه های مردم پر میکشه،این اذیتم میکنه

بوای چی خوبه این قرصا؟؟؟

ڗل رویال که شنیدی چقدر خواص زیادی داره حالا این قرصش هست که تو داروخانه ها موجوده یه خانومی تو مرکز ناباروری بود این قرص رو به دوستم پیشنهاد داده بود البته اون همسرش اسپرمهاش داغون بوده بعد که استفاده کرده باردار شده به چندتا از،دوستای دیگشم پیشنهاد داد اونا همـنتیجه گرفتن 

من و همسرمم هیچ مشکلی نداریم ولی نمی دونم چه مصیبتیه توش گیر افتادیم اره قیمتش بالاست ولی خوب ادم بر ...

عزیزم شما استرس زیاد داری یا نه 

ما که فعلا پول نداریم ولی اکه اومد دسنم میرم میگیرم 

البته عکس رنگی و هنوز امتحان نکردم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
باور میکنی برای من رسیده؟؟؟ تا الان شوهرم همرام بود،میگفت زوده برای بچه دار شدم ولی میبینم که دلش ...

بس جای من باشی چه میکنی 

دیشب تا صبح کفر گفتم گریه کردم دقیقا تا صبح 

امروز دیگه از همه چی بریدم 

حتی به وجود خدا شک دارم 

به همه باردارا حسودی میکنم 

دلم میخاد بمیرم 

دلم میخاد خدا بگه حداقل چرا 

الیته اکه وجود داشته باشه هه

عزیزم شما استرس زیاد داری یا نه  ما که فعلا پول نداریم ولی اکه اومد دسنم میرم میگیرم  ال ...

استرس که تا دلت بخواد البته قبلا هم یه سقط داشتم ولی بعد از اون خدا اینـ نعمتش رو شامل حالم نکرده اوضاع مالی هم که چند ماهی هست بهم خورده قربون خدا برم کلا زندگیم پیچیده امیدوارم شما هم بزودی تاپیک بارداریتو بزنی و خوشحالمون کنی

استرس که تا دلت بخواد البته قبلا هم یه سقط داشتم ولی بعد از اون خدا اینـ نعمتش رو شامل حالم نکرده او ...

همین ایترس مانعه دیگه بیخودی پولاتو خرج نکن یه میلیاردم خرج کنی استرس داشته باشی هیچی به هیچی 

استرس مثل قرص ضد بارداری عمل میکنه اگه واقعا دلت بچه میخاد همه چیز و رها کن یه مدت 

بس جای من باشی چه میکنی  دیشب تا صبح کفر گفتم گریه کردم دقیقا تا صبح  امروز دیگه از همه ...

دقیقأ حال منو داری عزیرم،بی خود و بی جهت میزنم زیر گریه،تو خیابون بچه هارو میبینم با خودم مثل دیوونه ها حرف میزنم،اوففففففف😔

دقیقأ حال منو داری عزیرم،بی خود و بی جهت میزنم زیر گریه،تو خیابون بچه هارو میبینم با خودم مثل دیوونه ...

خدا به دادمون برسه فقط

2790
2778
2791
2779
2792