2777
2789
عنوان

عشق من که هر روز صبح به شوقش از خواب بیدار می شم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4272 بازدید | 146 پست

اسی روح پدرت شاد اتفاقا منم استخونارو میدم گربه یا سگ برنج اضافی و برنجای کنار سفره رو میریزم تو باغچه خونم هرروز پرنده ها میخورن یه وقتی غذا روپشت بوم خونم میریزم میگم ثواب همه ی اینها برسه به اموات 

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دهنم اب افتاد چه کبوتر های خوش مزه و چاقی

منم می خوام از این به بعد غذا بزارم بعد بگیرم بخورمشون  

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  

سلام عزیزم منم عاشق پرنده هام خیلی مواظبشون باش من ک عاشقشون شدم اونام قطعاباتو انس گرفتن مطمئن باش اونام حضورتورودرک کردن هروز میان اونجا واسشون غذا بزاری خدا خیرت بده❤

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
وای دهنم اب افتاد چه کبوتر های خوش مزه و چاقی منم می خوام از این به بعد غذا بزارم بعد بگیرم بخورمشو ...

😐😐😐😓😓😓😓

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
چرااا ؟ نرررو من دوست دارم 😢 حداقل کم بیا ولی نرو 😩  من کاربر مریمی سابقم که میترسیدم دماغم ...

عه مریم شیرازی تویی خو😃 چطوری😂ها یادم اومد 

😍😍😍 باشه 😁نمیرم😂

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

انسانم آرزوست😍🌹بهترین کار و پر ثوابترین کار و انجام دادی الانم ک هوا سرد شده چن وقت دگ هم ک برف بی ...

آره حیوونیها 

نمی دونی چه لذتی داره وقتی می بینم جمع شدن پشت پنجره 

عه مریم شیرازی تویی خو😃 چطوری😂ها یادم اومد  😍😍😍 باشه 😁نمیرم😂

آره خودِ خودمم 😂😂😂

خوبم عزیزم تو چطوری ؟😍😍

قربونت برم به خدا دلم گرفت امضات رو دیدم 😢

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))
سلام عزیزم منم عاشق پرنده هام خیلی مواظبشون باش من ک عاشقشون شدم اونام قطعاباتو انس گرفتن مطمئن باش ...

خدایی خیلی حس خوبیه حتی جوجه هاشونو که تازه پرواز یاد گرفتن میارن با نوکشون تو گلوش غذا میریزن خیلی زیاد شدن 

وای دهنم اب افتاد چه کبوتر های خوش مزه و چاقی منم می خوام از این به بعد غذا بزارم بعد بگیرم بخورمشو ...

دلت میاد؟؟؟؟ 

تو خیلی مهربونتر از این حرفایی. 

شوخی نکن