ماه68 مدیر عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 424 عنوان شوهرم خیلی نامرده چکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 36 پست بخاطر کارش 20 زوز شهر دیگساز اول آشنایی فهمیدم معتاد به پور ن هستوقتی هم خونع میاد فهمیدم از گوشیش ک میبینع و من درخواست رابطه میکنم میگه بعدا یا با اصرار و خواست منههر سری بهش میگم انکار میکنه ولی من دیگ باور ندارم بگید چیکار کنم 1398/05/13 | 12:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهاره۷۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 9656 این داستان مرده جقی خخخختو رابطه اولاش یکم کمکش کن براش... کن وقتی خیلی برانگیخته شد بهش بگو منم میخامیجوری کاری کن دوخول انجام بدهکم کم را میفته دیگ ببخشید واضح گفتمولی جواب میده حتما وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
pardisfri عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 19826 خدا رو شکر ان شاءالله همیشه خوشبخت باشید😍 مرسی گلم همچنین💜
pardisfri عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 19826 انشاالله که همیشه راضی و خوشبخت باشی.... ولی باور کن بعد 6 یا 7 سال خودشونو نشون میدن مرسی گلم همچنین من اصلا ادم منفی گرایی نیستم مطمعنم همیشه خوب میمونیم چون درکش میکنم و اونم سعیشو میکنه که خوب باشه با این که خیلی بد اخلاقه ولی من سعی میکنم شرایطو تعییر بدم و هیچ وقت جایه دیگه گلایه نمیکنم چون انتخاب خودم بوده و عاشقشم
نفس_نفس عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 1016 مرسی گلم همچنین من اصلا ادم منفی گرایی نیستم مطمعنم همیشه خوب میمونیم چون درکش میکنم و اونم س ... منم تا 4 سال پیش فکر میکردم خوشبخت ترین زنم.... آخه 10 ساله که ازدواج کردیم.... ولی انگار خوشی من همون 6 سال اول بود... با تمام اینکه خیلی صبورم و اهل سازش در هر شرایطی خدای من اندوه میباره ولی خوبم... چون ناامیدی از تو تسکین نیست.... وقتی تو رو دارم تو هر لحظه.... قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست....
pardisfri عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 19826 منم تا 4 سال پیش فکر میکردم خوشبخت ترین زنم.... آخه 10 ساله که ازدواج کردیم.... ولی انگار خوش ... عزیزدلم انشالله که مشکلت حل شه و دوباره خوشحال باشی ما زنا کارمون صبره دیگه چیکار کنم بهترین چیز واسه من اینه که نامزدم اصلا اهل خیانت و این حرفا نیست فقط بد اخلاقه که تو ذاتشه منم اگه زبون درازی رو بزارم کنار دعوا هامون به صفر میرسه
نفس_نفس عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 1016 عزیزدلم انشالله که مشکلت حل شه و دوباره خوشحال باشی ما زنا کارمون صبره دیگه چیکار کنم ... 😘😘مرررسی خخخخ... پس زبون درازی هم میکنی... آخه منم خیلی آرومم... خواهرم رو میدیدم چطوری جواب شوهرش رو میداد حسودیم میشد.... جاریامم که نگم... ولی چون شوهرم عصبیه اگه زبون درازی بلد بودمم دعواهای ناجوری حتماََ داشتیم.... موفق باشی عزیزم خدای من اندوه میباره ولی خوبم... چون ناامیدی از تو تسکین نیست.... وقتی تو رو دارم تو هر لحظه.... قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست....
ansherliam عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 406 معتاد پورن.. عجبا . چند تا خانم از دیشب تا حالا مغز مارو خوردن که شوهرم سرده حالا این ... امضات قشنگه و دلگیر . دقیقا حس این روزای منه😭😭😭😞😞 تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍
اآرتمیس عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 5267 اصلا باور نمیکنم مرد سرد هم تو ایران باشه پس اینا که دهن همه رو آسفالت کردن کی اند
amnaas عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2355 اصلا باور نمیکنم مرد سرد هم تو ایران باشه پس اینا که دهن همه رو آسفالت کردن کی اند اين كه سرد نيست . زده به بيراهه داره همون آسفالتو گاز ميگيره تو کنار منی نمی ترسه دلم
اآرتمیس عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 5267 اين كه سرد نيست . زده به بيراهه داره همون آسفالتو گاز ميگيره چرا نمی خوان واقعیش رو تجربه کنن 🤔
آتریسا7گلی عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 2086 جدی باهاش صحبت کن و بگو منم نیاز جنسی دارم چیکار کنم؟؟؟باید گناه کنم
مادرهود عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4688 حتما باید برید مشاور ....درمان داره عزیزم نام کاربری م، motherhood هست. 😊 اسم پسرم هود نیست😏
amnaas عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2355 چرا نمی خوان واقعیش رو تجربه کنن 🤔 لابد نميخواد براي يكي ديگه وقت بزاره اونجوري همه ي تمركزش فقط خودشه . فقط من موندم براي چي ازدواج ميكنن اينا تو کنار منی نمی ترسه دلم
اآرتمیس عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 5267 لابد نميخواد براي يكي ديگه وقت بزاره اونجوري همه ي تمركزش فقط خودشه . فقط من موندم براي چي ازدواج مي ... دقیقا من فکر میکردم از اون کاری که میکنن واسه طرف هم لذت میبرن