2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی نامرده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 36 پست

این داستان مرده جقی خخخخ

تو رابطه اولاش یکم کمکش کن براش... کن 

وقتی خیلی برانگیخته شد بهش بگو منم میخام

یجوری کاری کن دوخول انجام بده

کم کم را میفته 

دیگ ببخشید واضح گفتم

ولی جواب میده حتما

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که همیشه راضی و خوشبخت باشی.... ولی باور کن بعد 6 یا 7 سال خودشونو نشون میدن

مرسی گلم همچنین 

من اصلا ادم منفی گرایی نیستم مطمعنم همیشه خوب میمونیم چون درکش میکنم و اونم سعیشو میکنه که خوب باشه 

با این که خیلی بد اخلاقه ولی من سعی میکنم شرایطو تعییر بدم و هیچ وقت جایه دیگه گلایه نمیکنم چون انتخاب خودم بوده و عاشقشم

مرسی گلم همچنین  من اصلا ادم منفی گرایی نیستم مطمعنم همیشه خوب میمونیم چون درکش میکنم و اونم س ...

منم تا 4 سال پیش فکر میکردم خوشبخت ترین زنم.... 

آخه 10 ساله که ازدواج کردیم.... ولی انگار خوشی من همون 6 سال اول بود... با تمام اینکه خیلی صبورم و اهل سازش در هر شرایطی

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
منم تا 4 سال پیش فکر میکردم خوشبخت ترین زنم....  آخه 10 ساله که ازدواج کردیم.... ولی انگار خوش ...

عزیزدلم انشالله که مشکلت حل شه و دوباره خوشحال باشی 

ما زنا کارمون صبره دیگه چیکار کنم 

بهترین چیز واسه من اینه که نامزدم اصلا اهل خیانت و این حرفا نیست فقط بد اخلاقه که تو ذاتشه منم اگه زبون درازی رو بزارم کنار دعوا هامون به صفر میرسه 

عزیزدلم انشالله که مشکلت حل شه و دوباره خوشحال باشی  ما زنا کارمون صبره دیگه چیکار کنم  ...

😘😘مرررسی 

خخخخ... پس زبون درازی هم میکنی... 

آخه منم خیلی آرومم... خواهرم رو میدیدم چطوری جواب شوهرش رو میداد حسودیم میشد.... جاریامم که نگم... ولی چون شوهرم عصبیه اگه زبون درازی بلد بودمم دعواهای ناجوری حتماََ داشتیم.... موفق باشی عزیزم

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
معتاد پورن.. عجبا .  چند تا خانم از دیشب تا حالا مغز مارو خوردن که شوهرم سرده  حالا این ...

امضات قشنگه و دلگیر . دقیقا حس این روزای منه😭😭😭😞😞

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍
اصلا باور نمیکنم مرد سرد هم تو ایران باشه پس اینا که دهن همه رو آسفالت کردن کی اند

اين كه سرد نيست . زده به بيراهه  داره همون آسفالتو گاز ميگيره 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
چرا نمی خوان واقعیش رو تجربه کنن 🤔

لابد نميخواد براي يكي ديگه وقت بزاره اونجوري همه ي تمركزش فقط خودشه . فقط من موندم براي چي ازدواج ميكنن اينا

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
2790
2778
2791
2779
2792