2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

92645 بازدید | 95 پست

سلام دوستان 

من نزدیک یکساله که عقد کردم هم خودم و هم شوهرم نمیخایم تا وقتی سرزندگیمون نرفتیم رابطه کامل برقرارکنیم چیکارکنم که رابطه هامون تکراری نباشه؟

نشسته

ایستاده 

خوابیده

این چه سوال یه آخه😂😂😂

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملوانی بپوش بعد نده خیلی هیجان انگیز میشه مردا دوس دارن😂😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چجوری میتونین ؟والا من شوهرم نزاشت به دو ماه برسه الانم نامزدیم

خب چند ماه اول ک باهم اشنا شدیم خیلی وقت نیست که رابطه داریم اما دوس ندارم قبل از ازدواج کامل انجامش بدم میخام یچیزیم نگهدارم برا اون موقه 😅

من نمیخاستم رابطه باشه اما اون هی سرد میشد محلم نمیداد هرچی براش میگفتم فایدع نداشت جامون جا میکرد  ب حرفم گوش نمیداد دو ماه اول نامزدی اینجور گذشت کم محلی میکرد سرد بود...

مجبور بودم از طرفی اگر رابطه تبود  ی جورایی اول راه طلاق عاطفی میگرفتیم و از طرفی باعث دل خونکی فامیلمون میشد ک اینم داماد جدید شد پس؟تصمیم گرفتم برا زندگیم بجنگم.طلاق عادی نبود برام.خلاصه رابطه برقرار کردیم از اون روز ی تغییری کرده بیا و ببین خیلی واقعا محبت میکنه واقعا مهربون شده خیلی

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰😘🤩

ما هم دو سال عقد کردیم..من همش میترسیدم بمیرم و نتونم رابطه داشته باشم با شوهرم همون ماه اول تموم کردیم کارو  خیلی هم راضی هستم..رابطمون عمیق تر شده و همو بیشتر دوست داریم.این لذت و از خودت دریغ نکن..راستی من با همسم دکتر رفتیم قبلش ن برای گواهی برای راهنمایی گرفتن ازش

خب چند ماه اول ک باهم اشنا شدیم خیلی وقت نیست که رابطه داریم اما دوس ندارم قبل از ازدواج کامل انجامش ...

حالا یه روز نگه میداری برا اون موقع 80 سال بعدش میخوای چیکار کنی   

البته که دوباره عضو شدم ..حذف شدن خر است
خوشحالم برات عزیزم

چ باکره چ غیر باکره باشی وقتی عقد کنین دیگه عقدی و این میشه گذشته تو..حالا خدای نکرده جدا بشین  تو اون لحظه ب چیزی ک فک نمیکنی اینه.

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰😘🤩