2777
2789
عنوان

تجصیل بعد جدایی

119 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان من دارم جدامیشم ۲۲ سالمه دلایل جداییمو قبلا گفتم خیلی الان سردرگمم جدا از مشکلات عاطفی ک الان دارم و حس دلتنگی و ‌‌‌‌... نمیدونم باید با ایندم چیکار کنم خانوادم توانایی مالی دارن ک ساپورتم کنن برم دانشگاه ازاد اما نمیدونم برم یا بمونم کنکور بدم سال بعد از پسش برمیامو نمیدونم و فاصله ۳ ساله از دیپلمم .. شما تجربه ای دارید کمکم کنین درسامم تو دبیرستان خوب بود با معدل ۱۹ دیپلم تجربی گرفتم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کنکور بده رشته خوب قبول بشی با بازار کار خوب

یه رشته الکی رفتن که کار خاصی نیست😊🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بنظرم امسالو بخون سال بعد کنکور بده چون سال دیگه آخرین سالیه ک نظام جدیدو قدیم جدان 

اگه دولتی قبول شدی ک چ بهتر نشدیم ک خدارو شکر توانایی مالی داری دیگه برو آزاد 

انشاالله موفق میشی 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اره بابا میتونی سه سال که چیزی نیست 

دانشگاه ازادم که سختی زیادی نداره راحت میتونی بری

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

امسال رو کلاس کنکور برو و جدی بخون حتما موفق میشی 💞💞💞

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بنظرم امسالو بخون سال بعد کنکور بده چون سال دیگه آخرین سالیه ک نظام جدیدو قدیم جدان  اگه دولتی ...

به نظرتون کنکور نظام حدید یا قدیم بدم چون واسه من فرقی نداره به هرحال ازاول باید بخونم کدوم اسون تره

اینو از من بشنو...خواهش میکنم جدی بگیر حرفمو...برو دانشگاه آزاد...الان بدددترین چیز برا شما اینه ک تو خونه بمونی...اگه بمونی تو خونه داغون میشی...روحیت خراب میشه...نمیتونی تمرکز کنی...مرتب فکرت میره سر زندگی گذشتت...

آخرشم فرقی نداره ک عزیزم...تو ایران شایسته سالاری نیست که مثلا اگه دانشگاه دولتی قبول شدی صددر صد آیندت تضمین بشه.نه دانشگاه آزاد نه دولتی هیچکدوم ضمانتی نداره ولی الان مهمترین چیز برا شما ادامه دادن و حس پیشرفت هست که باید تو زندگیت باشه

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص
به نظرتون کنکور نظام حدید یا قدیم بدم چون واسه من فرقی نداره به هرحال ازاول باید بخونم کدوم اسون تره

امسال ک نظام جدیدا سوالاشون خیلی آسون تر. بود فک میکنم سهم بیشتریم تو قبولی دارن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اینو از من بشنو...خواهش میکنم جدی بگیر حرفمو...برو دانشگاه آزاد...الان بدددترین چیز برا شما اینه ک ت ...

مامانم هم حرف شما میزنه عزیزم .. ولی من احساس بدی دارم از‌خانوادم پول بگیرم بااینکه مشکلی ندارن نمدونم باید چیکار کنم 😭😭

مامانم هم حرف شما میزنه عزیزم .. ولی من احساس بدی دارم از‌خانوادم پول بگیرم بااینکه مشکلی ندارن نمدو ...

اگه میدونی بدون مشکل و منت گذاشتن پول میدن ک نگرانی نداشته باش.من دانشگاه آزاد بودم باور کن از دانشگاه دولتی بهتر درس میدادن اساتید و سخت گیری میکردن چون پول میگیرن دیگه...بنظرم چون تجربی هستی رشته های مامایی یا پرستاری  یا اگه محل زندگیت بازم رشته های پیرا پزشکی داره اینارو تو انتخاب رشته بزن اینا با آزمون کنکور هست قبول شدنش.من مامایی بودم.خییییلییی خوب بود.حیف ادامه ندادم.کلی مهارت یاد میگیری کارت هم تضمین بیشتری داره نسبت به رشته های غیرپزشکی و حقوقشونم خوبه.

⛔ 🚫 ⛔جون مادرت لایک نکن منو🙏صپاص