2777
2789
عنوان

Marzi و مربا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5411 بازدید | 89 پست
تا 3 سال بچه محبت بی قید و شرط پدر و مادرش رو لازم داره به حرف بقیه اهمیت نده

بخدا دوهفته پیش مهمونی بودیم پسرم سر ظهری بهونه گرفت و تاب تاب خواست خونواده میزبان گفتن ولش کن بزار گریه کنه از گریه خوابش بگیره محلش نزار برو تو اتاق ازش جدا شو مثلا مهمونی بودم پسرمو بردم تو اتاق اینقد براش گریه کردم خب نمیدونم چیکار کنم تربیت درست چیه میترسم اونا درست بگن و پسرم بهانه گیر و لوس بشه 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
بخدا دوهفته پیش مهمونی بودیم پسرم سر ظهری بهونه گرفت و تاب تاب خواست خونواده میزبان گفتن ولش کن بزار ...

چقدر قصی القلب هستند که میگن بذار انقدر گریه کنه تا خوابش ببره😐

کسی اگر این نسخه رو برای دختر من بپیچه قطعا رفت و آمد و مراوداتم رو باهش کم میکنم

بچه نیاز به محبت پدر و مخصوصا مادرش داره

اگر ببینه هر چقدر گریه کرد شما بی تفاوت بودی ضربه میخوره

سعی کن معنی کلمه نه رو بهش یاد بدی

که وقتی بهش میگی نه بفهمه

آیه هزار ماشالله خیلی خیلی شیطونه از دیوار راست میره بالا اما اگر من یک بار با تحکم و کمی اخم بهش بگم 

آیه مامان نکن 

آیه خانم بشین

آیه نه

بی برو برگرد ساکت میشینه

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر قصی القلب هستند که میگن بذار انقدر گریه کنه تا خوابش ببره😐 کسی اگر این نسخه رو برای دختر من ب ...

اتفاقا با تحکم به شوهرم گفتم دیگه رفتن خونه اون خانواده ممنپع اونم قبول کرده نوالا پسر من بهشم نه بگم نهایتش چندتا جیغ و داد میزنه دیگه میاد بغلم ولی اونا میگفتن تو تنها برو تو اتاق پسرتم اینجا هی جیغ بزنه تا هلاک بشه  

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
چقدر قصی القلب هستند که میگن بذار انقدر گریه کنه تا خوابش ببره😐 کسی اگر این نسخه رو برای دختر من ب ...

زنده باشه دختر گلت

اتفاقا با تحکم به شوهرم گفتم دیگه رفتن خونه اون خانواده ممنپع اونم قبول کرده نوالا پسر من بهشم نه بگ ...

چه دل سنگ😐

هیچ وقت اینکارو نکن

اسمش روشه بچچچچچچه

اگر بزرگ و عاقل بود که شیطنت نمیکرد

این کارا اقتضای سنشونه

آدم باید کمی دلش رو بزرگ کنه 

نباید هر کار خواستن بکنیم 

باید با خوشرویی توجیهشون کنیم که این کار مناسبشون نیست

من مدام با آیه حرف میزنم بقیه بهم میگن انقدر خودت رو خسته میکنی این بچه اصلا نمیفهمه چی میگی

اما من میدونم که میفهمه

تا یه کار بدی میکنه میبوسمش و در گوشش میگم خانمم خوشکلم عسلم این چه کاری بود کردی؟ چرا گیره مامان رو شکستی؟ دوست داری بچه بدی باشی؟ دوست داری مامان ناراحت باشه؟ و...... 

هیچی نمیگه و گوش میده

حتی بارها دیدم از کارش خجالت کشیده

و تقریبا از هر 10 تا کار بد که کرده با همین روش 9 تاش رو دیگه هرگز انجام نداده

محبت بیشتر اثر میکنه 

دعوا و داد و زور همیشه نتیجهء عکس داره

سلام مرضی جون میشه بگی چه جور باآیه جون وقت میگذرونی چه کارایی باهم انجام میدین باهم میرین خرید آخه من تا همسرم نباشه نمیتونم کنترلش کنم پسرمو تو تمام مغازه هاسرک میکشه خیلی کنجکاو چ جور برای کارای خونه وآشپزی برنامه ریزی میکنی کلا روزاتونو میگذرونی آخه من خیلی کلافه ام از مادرم دورم ونمیدونم چ جور کارامو مدیریت کنم تا قبل ب دنیا اومدن عزیزدل وقت زیادی میوردم ولی الان باکلی خستگی میخوابم و وقت برای رسیدگی ب همسرم کم میارم ممنونم ازاین که با حوصله جواب تک تک سوالارو میدم از موقع دنیا اومدنش تاالان کمکایی زیادی به من کردین

مراعهدیست باجانان...
سلام مرضی جون میشه بگی چه جور باآیه جون وقت میگذرونی چه کارایی باهم انجام میدین باهم میرین خرید آخه ...

سلام عزیزم

منم راستش با آیه تا جایی که بشه تنها خرید نمیرم اگرم خرید واجب داشته باشم مینشونمش توی صندلیش و با ماصین سریع میرم و برمیگردم

مگر اینکه بخوام ببرمش پارک که میشینم روی نیمکت نگاش میکنم و اونم یکی دو ساعتی برای خودش بازی میکنه

اکتر خریدام رو اینترنتی میکنم یا با همسرم میرم

برای کارای خونه هم به محض اینکه آیه بخوابه شروع میکنم

شبا ایه نهایتا 11 دیگه خوابه من تا 12 و گاهی تا 1 به کارام میرسم بعد میخوابم

روزا هم با هم مشغولیم و نهایتا یه آشپزی میکنم و ظهر وقتی خوابید بقیه کارامو میکنم

سلام عزیزم منم راستش با آیه تا جایی که بشه تنها خرید نمیرم اگرم خرید واجب داشته باشم مینشونمش توی ص ...

مرسی که جواب دادین من نمیدونم باهاش چه بازی های بکنم آخه خودم هم تک بودم بشیتر خودم بودم و عروسکام تا حالا باپسر بچه ها بازی نکردم خخ

مراعهدیست باجانان...
مرسی که جواب دادین من نمیدونم باهاش چه بازی های بکنم آخه خودم هم تک بودم بشیتر خودم بودم و عروسکام ت ...

آیه بیشتر برای خودش سرگرمه

خیلی اسباب بازی داره توی اتاقش از صبح تا شب ولش کنی مشغوله

من براش هوش چین خریدم باهاش کار میکنم

گاهی براش شعر میخونم و اون دست میزنه

گاهی براش کتاب میخونم

سلام مرضی  جان نوش جان 

این هم مربای منه البته کلش همینه چون کمتر از ۱ کیلو بود نمیخواستم اگه خراب شد مواد زیادی اسراف کرده باشم بار اولمم بود 

شما کمپوت هم درست کردید  ؟!! 

من دوبار درست کردم خیلی عالی شد 😋

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام مرضی  جان نوش جان  این هم مربای منه البته کلش همینه چون کمتر از ۱ کیلو بود نمیخواستم ...

سلام عزیزم به به نوش جان

من هر سال درست میکنم😍

امسال مربای توت فرنگی هم درست کردم اونم عالی شد

کمپت زیاد درست نمیکنم 

فقط برای آیه کمپوت سیب و گلابی درست میکنم

آلبالو تابحال درست نکردم

سلام عزیزم به به نوش جان من هر سال درست میکنم😍 امسال مربای توت فرنگی هم درست کردم اونم عالی شد ک ...

کمپوت  گیلاسه عزیزم 😙😍 از عالی عالی  تره 😁

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
سلام مرضی جان لایک داره مربات دیشب خواب دیدم باهم تو یه برج میشینیم تو هم برام کیک پختی اوردی واحدم ...

سلام عشقم

عزیزم ای کاش همینطور بود از تنهایی و غریبی گاهی خسته میشم😔

هفته گذشته اصفهان بودیم آیه انقدر پر انرژی و خوشحال بود که نگو

ولی وقتی خونه ایم همش نق میزنه