2777
2789
عنوان

Marzi و مربا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5411 بازدید | 89 پست

به به دستت درد نكنه 

منم مامانم پخته ميگه برام گزاشته كنار ولي من مسافرتم ميترسم تا برسم تهران همشو برادرم و داييام بخورن همش استرس دارم 😭😭😭😭

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
من هر روز خدا رو شکر میکنم که مجبور نیستم بیرون کار کنم😍😍😍😍😍😍

منم خوشبختانه مجبور نیستم از لحاظ مالی.

ولی از لحاظ روحی کار حالمو خوب میکنه و اینکه ۷ سال زحمت کشیدم درس خوندم بهترین دانشگاه حیفم میاد که کار نکنم و خدمت ارائه ندم

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شربتش رو نمیگیرم اونجوری مجبور میشیم آب و شکر بیشتر اضافه کنیم به مربا و این باعث میشه مربامون ش ...

ععع نمیدونستم خلاصه نوش جان

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
سلام عزیزم خوبیم شکر خدا منم کمتر میام آیه هم سلام داره 22 ماهشه😍

پسر من. میشه ۲۲ایه میشه ۲۳

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

چون زایمانمون یک‌ماه فاصله داشت

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

دیدم دوباره یه بوی خوبی تو تاپیک ها پیچیده.گفتم کار مرضی جون باید باشه.به به. خیلی عااالی.نوش جونتون. من که برای وزن خودم مربا و اینا خوب نیست و نمیخورم.همسرم هم که نی قلیونه اما اصلا مربا نمیخوره.ان شاءالله دخترم که بزرگتر شد براش میپزم

منم خوشبختانه مجبور نیستم از لحاظ مالی. ولی از لحاظ روحی کار حالمو خوب میکنه و اینکه ۷ سال زحمت کشی ...

عزیزم خیلی هم عالی😍

من راستش کار رو برای خودم اصلا دوست ندارم

منم درس خوندم و ولی از همون زمان دانشجوییم اصلا دوست نداشتم کار کنم و همیشه استرس داشتم نکنه وقتی ازدواج کردم مجبور باشیم 2 نفری کار کنیم اما شکر خدا اینجوری نشد

من ابدا نمیتونم صبح زود بیدار بشم بپوشم و به قصد کار بزنم بیرون

تازه حوصله صاحاب کار رو هم ندارم😂حرف بزنه بگه چرا اینو اینجوری کردی میزنم توی دهنش😂😂😂😂

روزم رو با خونه و بچه و استخر و خرید و خرید و ارایشگاه و خرید و استخر و بچه و خرید و آرایشگاه و خرید و بچه و خرید و خرید شروع و تموم میکنم😁😁😁😁😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

به به چه عالی   

منم همین الان زیر دیگمو خاموش کردم 

البته از دیروز تو شکر خوابوندم چون شربتشو میخواستم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
خیلی خوبه عزیزم😍 به هرحال دیدگاه آدما با هم فرق داره و همین تفاوتا دنیا رو قشنگ میکنه. منم هیچ وقت ...

عزیزم چه خوب😍

مطالعه اتفاقا یکی از برنامه های ثابت روز منه

خواستم پستم فان باشه خوشمزه هاش رو گفتم🙂

.Pain🔥you made me a believer

عزیزم خیلی هم عالی😍 من راستش کار رو برای خودم اصلا دوست ندارم منم درس خوندم و ولی از همون ز ...

فقط خرید   

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .