2777
2789
عنوان

Marzi و مربا😂

5411 بازدید | 89 پست

این داستان مربای آلبالو😂😂😂

آلبالو های خوشکل رو تمیز و مرتب میشورید 

بعدش هسته اش رو با هسته گیر یا دست در میارید در آوردن هسته با دست به این ترتیبه که آلبالو رو بین انگشت اشاره و شصت کمی ماساژ میدید بعد یه کوچولو فشارش میدید و هسته اش از قسمتی که اتصال چوبش بوده میپره بیرون😍

همینطور که هسته رو در میارید و میریزید توی ظرف مورد نظرتون لا به لاش شکر بریزید

وفتی کارتون تموم شد آلبالو رو برای چند ساعت بذارید توی یخچال تا آب بندازه

دقت کنید اگر زیاد بذارید بمونه آلبالو زیاد آب میندازه و مدت پختش زیاد میشه و اگرمدت پخت زیاد بشه رنگ مرباتون تیره میشه

من 4 ساعت گذاشتم توی یخچال موند و آب کافی رو انداخت و زمان پختم هم 45 دقیقه بود و مربام خیلی خوشرنگ شد😍

بذارید روش شعله تا جوش بیاد و مرتب کف روش رو بگیرید و دور بریزید

وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا بپزه و غلظت دلخواهتون برسه

دقت کنید مربا وقتی داغه رقیقه اما سرد که بشه غلیظ میشه پس حین پخت هی چکش کنید به این ترتیب که  قاشق مربا خوری از آبش رو توی بشقاب بریزید و توی یخچال بذارید

وقتی پخت کامل شد 1 قا‌شق مربا خوری آب لیمو به مربا اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید آب لیمو باعث میشه مرباتون شکرک نزنه

بعد از خنک شدن توی شیشه های تمیز و خشک بریزید و توی یخچال نگهداری کنید😍

نکته 1:نسبت آلبالو و شکر باید برابر باشه

من وقتی هسته ها رو جدا کردم آلبالو رو وزن کردم و بر حسب اون شکر اضافه کردم

6 کیلو آلبالوی بی هسته داشتم و دقیقا 6 کیلو شکر اضافه کرد

نکته 2:این مربا اصلا نیاز به اضافه کردن اب نداره و باید توی آب خودش بپزه

نکته 3:یه قابلمه بزرگ برای پخت انتخاب کنید چون مربا حین جوش بالا میاد و ممکنه سر بره

نوش جون❤️

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد زیاد درست کردی مبارکه

مبارکه مرباهای خودتون😂😂😂

من دستم به کم نمیره😁

در ضمن 1 شیشه به مادرم و 1 شیشه هم به مادر شوهرم میدم و اینجوری 4 تاش میمونه برای خودم🙂

خواهرشوهرم برام درست کرده سفت شده مرسی که یادم دادی چون سر این قضیه شوهرم توپید بهم که آره تو بلد نیستی الکی هم ایراد در میاری مرسی مرضیه جونم😍😍😍

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
مبارکه مرباهای خودتون😂😂😂 من دستم به کم نمیره😁 در ضمن 1 شیشه به مادرم و 1 شیشه هم به مادر شوهرم ...

به به

دستت الماس

خانوم کدبانو

اینطور کدبانوهایی کم.پیدا میشه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
خواهرشوهرم برام درست کرده سفت شده مرسی که یادم دادی چون سر این قضیه شوهرم توپید بهم که آره تو بلد نی ...

عزیزم خواهش میکنم

خواهر شوهر که مربا بپزه بهتر از این نمیشه😁😁😁