2777
2789
عنوان

Marzi و مربا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5411 بازدید | 89 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم به به نوش جان من هر سال درست میکنم😍 امسال مربای توت فرنگی هم درست کردم اونم عالی شد ک ...

مرضیه جون من میخوام مربای آلبالو درست کنم ولی میخوام از شیره اش شربت هم درست کنم، باید آب اضافه کنم؟ چقدر؟

مرضیه جون من میخوام مربای آلبالو درست کنم ولی میخوام از شیره اش شربت هم درست کنم، باید آب اضافه کنم؟ ...

سلام عزیزم

شما آلبالوت رو هسته گیری کن و شکر بزن و 12 ساعت بذار آب بندازه

توی 12 ساعت خیلی آب میندازه

بعد بذار بجوشه یکم که جوشید صافش کن و آبش رو جدا کن اون آب میشه شربتت اگر میخوای غلیظ باشه میتونی جدا بذاری یکم قل بزنه

بعد بر حسب مقدار آلبالوت یکی دو لیوان آب و شکر اضافه کن و باز بذار بجوشه و هی غلظتش رو توی یخچال همونجوری که گفتم چک کن و به غلظت مورد علاقت که رسید از روی حرارت بردار

.Pain🔥you made me a believer

با منی؟!     من فروشنده نیستم که واسه خودم درست کردم

ای وای ببخشیدددد فکر کردم با کاربر هانان همکاری دارید معذرت میخوام چه خانوم کدبانویی هستید 🥰😍

دخترای گلم ۱۳ ساله که ازدواج کردم وعروس یه مادرشوهر مهربونم خودم ۴۰ ساله هستم 
ای وای ببخشیدددد فکر کردم با کاربر هانان همکاری دارید معذرت میخوام چه خانوم کدبانویی هستید 🥰😍

نه بابا😂😂😂من فقط از کاربر هانان خرید میکنم میخوریم دست جمعی😂😂😂😂😂😂خواهش میکنم عزیزم

خانومي شما چطور انقد كدبانويي؟؟ چيكار ميكني كه هميشه خونت مرتبه همه چي سرجاشه پخت و پزتو انقد سريع و تميز انجام ميدي؟ شب چقد ميخوابي صبح چند بيدار ميشي؟؟

لطفا رمز موفقيتتو بگو☺️

من از وقتي بچه دار شدم اصلا به هيچ كاري نميرسم 😣😣

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
خانومي شما چطور انقد كدبانويي؟؟ چيكار ميكني كه هميشه خونت مرتبه همه چي سرجاشه پخت و پزتو انقد سريع و ...

سلام عزیزم کلی خجالتم دادی که😍

این جوریام که میگی نیست

من فقط کمی زیاد از حد روی تمیزی و نظافت محل زندگیم حساسم

اگر خونم و وسایلم اونجوری که دلم میخواد مرتب نباشن من اصلا خوابم نمیبره

بعضی روزا که دخترم نمیذاره به کارام برسم شبش یه موقع تا ساعت 2 یا 3 تمیز کاری میکنم🥴

شبها معمولا ساعت 12 میخوابم و صبحا معمولا 8 بیدار میشم

دخترم ساعت 11 میخوابه و صبحا 9 بیدار میشه

من تا 12 شب باقی مونده کارام رو میکنم و میخوابم

روزا خوابم نمیبره و از این فرصت هم استفاده میکنم ظهرا که بچم میخوابه به آشپزی و اینا میرسم

دخترم جارو برقی و بخار شوی رو خیلی دوست داره و من از این بابت خیلی خوشحالم و روزی یکبار این پروسه رو با هم میگذرونیم من میکشم و اونم دنبالم میاد و دست میزنه و میگه هووووووووو😂😂😂😂

سلام عزیزم کلی خجالتم دادی که😍 این جوریام که میگی نیست من فقط کمی زیاد از حد روی تمیزی و نظافت مح ...

خواهش ميكنم عزيزم هنوز كم گفتم والا 😘😘

هميشه از تاپيكات انرژي خوب ميگيرم 😍😍😍

انشالله هميشه تنت سالم باشه گلم 🙏🙏 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
خواهش ميكنم عزيزم هنوز كم گفتم والا 😘😘 هميشه از تاپيكات انرژي خوب ميگيرم 😍😍😍 انشالله هميشه ...

عزیزی واسم🤩🥰😘😍

باعث افتخارمه