2777
2789
عنوان

عکس رنگی

88 بازدید | 17 پست

سلام بچها من دیروز عکس رنگی گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر بنڟرتون باردار میشم

من همونم ک یه روز،میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین دریایی دنیا بشم ارزو داشتم برم تا ابر برسم اما یه مرداب شدم یه اسیر نیم جون یه طرف میرم توخاک یطرف ب اسمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک و نیم ساله اقدام کردم قبلا pco داشتم  رفع شد بعد اون یک سال طول کشید نشد دیگه دکترم گف عکس رنگی بگیر دیروز گرفتم مشکلی نبود

من همونم ک یه روز،میخواستم دریا بشم میخواستم بزرگترین دریایی دنیا بشم ارزو داشتم برم تا ابر برسم اما یه مرداب شدم یه اسیر نیم جون یه طرف میرم توخاک یطرف ب اسمون
من ک داخل هیچ آزمایشی مشکل نداشتم عکس رنگی هم گرفتم حامله نشدم انشالله شما بشی

دوسین بخور هر مشکلی باشه ان شالله رفع میشه و حامله میشی

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
درد نداشت؟؟😰

داشت ولی چند ثانیه بود

من ک داخل هیچ آزمایشی مشکل نداشتم عکس رنگی هم گرفتم حامله نشدم انشالله شما بشی

چند وقته عکس رنگی گرفتی؟

من یک و نیم سال بود بچه دار نمیشدم عکس رنگی گرفتم دوماه بعد حامله شدم هیچ مشکلیم نداشتم نه من نه شوهرم ولی شدم الان یه ماهمه

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
من یک و نیم سال بود بچه دار نمیشدم عکس رنگی گرفتم دوماه بعد حامله شدم هیچ مشکلیم نداشتم نه من نه شوه ...

خدارو هزار مرتبه شکر واسه منم دعا کنید