2777
2789
عنوان

نصاب ظرفشویی

107 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. میخوام از دیجی کالا ظرفشویی دوو بخرم مدل 1412. منتهی گارانتیش گارانتی پارس سرویسه که تو شهرمون نمایندگی نداره. دوستان می دونین چطوری می تونم نصبش کنم؟ اخه به نماینده اصلی دوو یعنی انتخاب سرویس زنگ زدم که شماره نصابتونو میخوام که برام ازاد نصب کنه گف به هیچ عنوان براتون نصب انجام نمیدن و خیلی عصبانی شد.

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟
اگه هنوز نخریدی  نخر  دردسر داره  چیزی بگیر که نمایندگی داشته باشع

اخه قیمت اصلی ها خییییلی زیاده... این در حد پنج تومنه ولی دوو با گارانتی اصلی حدود 12 شده... نمی تونم انقد هزینه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون گارانتی اصلی نیست واسه همه چیش پول میگیرن حتی نصبش . واسه درست کردن همه چیشم . پس اگه میخوای بگیری بخر خودت نصب کن اگه هم مشکلی پیش اومد خدایی نکرده خراب شد و این چیزا تعمیرگاهای لوازم خونگی هست 

عزیزم چون گارانتی اصلی نیست واسه همه چیش پول میگیرن حتی نصبش . واسه درست کردن همه چیشم . پس اگه میخو ...

اخه اصلا بلد نیستم نصب کنم... میترسم خراب کنم... حالا اگه تو دفترچه ش راهنما داشته باشه واسه نصب خوبه

من بوش المان خریدم ۱۲تومن کجا دوو ۱۲تومنه؟ به نظرم یه مقدار بیشتر بزار بوش بردار ترک بهتر از دوو&nb ...

واقعا؟ من تو سایت دوو نگاه کردم و قیمتای دیجی کالا رو دیدم... بوش ترک همونه که گارانتیه کارا سرویس داره؟ اونو دیدم که یه جا هفت تومن زده... شاید بتونم پولمو به هفت برسونم