2777
2789
عنوان

شهرکردیا بیاین

779 بازدید | 26 پست

سلام هفته دیگ‌میخایم بیایم شهرکرد دونفریم

دنبال سوئیتیم برا رزرو شما شماره ای ندارید یا اشنایی ندارید ک‌ سوئیت برا اجاره داشته باشه

و اینکه خود شهرکرد بمونیم میتونیم‌جاهای تفریحی استانو بگردیم؟شهرکرد نزدیکه به جاهای تفریحی؟یا کوهرنگ بمونیم بهتره

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من‌دوروزه تاپیک میزنم ولی به جوابی نرسیدم😅

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گوهرنگ به شهرکرد دوره ازکجامیخواهیدبیاید

شما شهرکردی هستید؟

از استان فارس

شماره ندارم وارد شهرکرد که میشی ورودی شهر دکه ومغازه زدن ونوشتن اجاره سوییت واتاق گیرتون میاد نیومدم برید هتل داره ولی برای اقامت حتما شهرکرد را انتخاب کنید چون از شهرکرد باید به بقیه نقاط برید😊

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲

عزیزم خب شهرکرد جاهای دیدنی زیاد داره. اگر بخواید کلا بگردید نباید یکجای ثابت بمونید. هر دفعه که بخواید برید و برگردید وابسته به میزان فاصله محل دیدنی تا شهرکرد کلی زمان از دست میدید. 

یه پیشنهاد دارم براتون. 

شما لیست جاهای دیدنی رو دانلود کن از گوگل. بعد مسیر رو داخل ای مپ پیدا کن ببین یکجا هستن یا نه. هر شهرستانی که میرید کل مناطق دیدنیش رو بگردید بعد برید شهر دیگه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

سامان

پل زمانخان

غارشیخ علیخان

چشمه دیمه کوهرنگ

آبشارآتشگاه لردگان

پیرغارده چشمه فارسان

تالاب چغاخوربلداجی

سیاسردبروجن

سدکوهرنگ

قلعه دزک

اتاق آینه چالشتر

غارچما

غارسراب باباحیدر

پیرحمزه علی بلداجی

دورک اناری

بهشت آباد

آبشاره دره عشق

وووو

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
شماره ندارم وارد شهرکرد که میشی ورودی شهر دکه ومغازه زدن ونوشتن اجاره سوییت واتاق گیرتون میاد نیومدم ...

ممنونم‌ عزیزم

هتل نمیخایم‌چون هزینش زیاده و ماهم فقط برا خواب میخایم بریم خونه بهتره هزینش و بصرفمونه

جاهای خوب شهرکرد برا اقامت مسافر کجاست؟ک اونجا خونه بگیریم

عزیزم خب شهرکرد جاهای دیدنی زیاد داره. اگر بخواید کلا بگردید نباید یکجای ثابت بمونید. هر دفعه که بخو ...

اره اینم پیشنها خیلی خوبیه

ولی نگران‌اینیم تو اون شهر خونه گیرمون نیاد اواره شیم😂

سامان پل زمانخان غارشیخ علیخان چشمه دیمه کوهرنگ آبشارآتشگاه لردگان پیرغارده چشمه فارسان تالاب ...

اینا خیلیاش از خود شهرکرد فاصله داره  درسته؟

شماره ندارم وارد شهرکرد که میشی ورودی شهر دکه ومغازه زدن ونوشتن اجاره سوییت واتاق گیرتون میاد نیومدم ...

چرا باید از شهرکرد به بقیه نقاط رفت؟؟؟؟

دوستمون اگر از جاده یاسوج وارد چهارمحال بشن، اول میتونن برن لردگان بعد اردل بعد فارسان بعد شهرکرد و سامان. به ترتیب هم نقاط دیدنی رو ببینن. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی