من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شماره ندارم وارد شهرکرد که میشی ورودی شهر دکه ومغازه زدن ونوشتن اجاره سوییت واتاق گیرتون میاد نیومدم برید هتل داره ولی برای اقامت حتما شهرکرد را انتخاب کنید چون از شهرکرد باید به بقیه نقاط برید😊
کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
عزیزم خب شهرکرد جاهای دیدنی زیاد داره. اگر بخواید کلا بگردید نباید یکجای ثابت بمونید. هر دفعه که بخواید برید و برگردید وابسته به میزان فاصله محل دیدنی تا شهرکرد کلی زمان از دست میدید.
یه پیشنهاد دارم براتون.
شما لیست جاهای دیدنی رو دانلود کن از گوگل. بعد مسیر رو داخل ای مپ پیدا کن ببین یکجا هستن یا نه. هر شهرستانی که میرید کل مناطق دیدنیش رو بگردید بعد برید شهر دیگه
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
شماره ندارم وارد شهرکرد که میشی ورودی شهر دکه ومغازه زدن ونوشتن اجاره سوییت واتاق گیرتون میاد نیومدم ...
چرا باید از شهرکرد به بقیه نقاط رفت؟؟؟؟
دوستمون اگر از جاده یاسوج وارد چهارمحال بشن، اول میتونن برن لردگان بعد اردل بعد فارسان بعد شهرکرد و سامان. به ترتیب هم نقاط دیدنی رو ببینن.
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی