2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده

157 بازدید | 15 پست

نمیدونم چمه 

میرم کلاس ارایشگری به مربی هم حرف زدم عصرها میرم اونجا کار میکنم مثلا اصلاح یا رنگ کردن مو مشتری 

من فقط از قسمتی ک به آدم میگن برو تی بکش یا جارو کن بدم میاد 

کل دیروز بهم امرو نهی میکردن 

ک مثلا برو حوله بیار برو قیچی بیار برو فلان کن برو سرشو بشور اههههههه یادم میاد حالم بد میشه 

احساس میکنم دارن ازم سو استفاده میکنن

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارایشگاه خدماتی نداره مگر اینکه سالن ارایش بزرگ باشه یا پرستیژشون مهم باشه.

همکارا همین کارا رو انجام میدن دیگه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دقیقا دارن سواستفاده میکنن 😐

راهی ندارم 

یه دختره دیگه هم هست اونم مثل من 

میگه یه ماه پیش اومده ولی الان خیلی دستش برای کارای ارایشگری تند شده نمیدونم چکار کنم

...
نه 

ببین طبیعیه...من نمیدونم شرح وظایفت اونجا چیه و آیا کسی که هنرآموزه وظیفه تی زدن رو داره یا نه ولی در کل اولش باید یکم فرمون این و اون رو ببری تا کار رو یاد بگیری.همه اوستاها این روزا رو گذروندن.البته حواست باشه سوءاستفاده نکنن ولی خیلی هم حساسیت نشون نده.به روزای خوبی فکر کن که میتونی جای کسایی باشی که الان دارن به تو دستور میدن

کار همینه باید اول همون طی بکشی تا قدر پولتو وقتتو بفهمی و خوب کارو یاد بگیری و تلاش کنی تا کار خوتو راه بندازی اصلا چیزی نیست که حال بدی داشته باشه... یکمم رو خودت کار کن تا قبل اینکه کلاس بری یا از خونه بری بیرون شاکی بودی الانم باز شاکی هستی... خب چی میخوای از زندگی چرا به خودت اینقدر سخت میگیری 🤔