2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندروز از موعدت گذشته؟

۴ روز

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)

عزیزم سابقه تاخیر هم داری؟اگه نداری چند روز دیگه امتحان کن شاید مثبت شه.انشاالله که لطف خدا شامل حالت شه و به این زودیا خبرای خوب بهمون بدی

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
منم ۳ سال حال و روزم همین بود. ولی صبور باش و به خدا اعتماد داشته باش

منم دوسالو نیمه 😪😭

[مٻݜـهـ واسـهـ برآورده  ݜـدݩ حاجَٺـم واسَـم صَـݪَـواٺ بِـفـرسٺـٻݩ؟]💔ٺُـــرمُــز ݩـٻــسٺـم وَݪــے بُــرٻــدَم آقـاۍ قــاضــے :)
عزیزم سابقه تاخیر هم داری؟اگه نداری چند روز دیگه امتحان کن شاید مثبت شه.انشاالله که لطف خدا شامل حال ...

نه گلم پری هام منظمه 

همیشه جلوگیری طبیعی داریم  ولی شوهرم هر وقت رابطه مشکوک داریم بعد دوساعت قرص اورژانسی میگیره برام اینجا خیلیا گفتن با قرص باردار شدن اما من نمیشم...

شوهرم خودشم بچه دوست داره میدونم بیاد خوشحال میشه ولی از رو لج و ب خاطر اینکه اخیرا من مریضی و درد کشیدم حساس شده و نمیذاره 

آهان....من شنیدم قرص اورژانسی بیشتر از دوسه بار در سال عمل نمیکنه.خواهرم هم همینطوری باردار شد

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
آهان....من شنیدم قرص اورژانسی بیشتر از دوسه بار در سال عمل نمیکنه.خواهرم هم همینطوری باردار شد

والا نمیدونم هرکی یه چیزی میگه راجب این قرصا 

دعا کن برام که منم باردار بشم 😔

والا نمیدونم هرکی یه چیزی میگه راجب این قرصا  دعا کن برام که منم باردار بشم 😔

آره اگه تا ده روز دیگه هم خبری نشد حتما بارداری انشاالله.😘😘

آره اگه تا ده روز دیگه هم خبری نشد حتما بارداری انشاالله.😘😘

انشاالله 😭