2821
2789
عنوان

سزارینی ها

330 بازدید | 31 پست

سلام من فردا سز میشم میخواستم بپرسم خونریزی کی شروع میشه به محض اینکه بچه بدنیا اومد؟؟ و اینکه چند روز تو بیمارستان بعد از سز شدن بستری شدین؟ چند روز بعد از عمل رفتین حموم؟ خواهش میکنم به هر سه تا سوالم جواب بدین ممنون میشم دوستای گلم چون استرس دارم. 

وقتی بهوش میای دیگه میلینی خونریزی داری و از این پوشک بچه های بلند میزارن... من یک شب بستری... و دوروز بعد زایماان... مرخص شدی خونه اومدی بلافاصله میبرنت حموم اطرافیانت جای بخیه رو اب صابون بشور... بعد از حموم اومدی با سشوار خشک کن بخیه هاتوو.. انشالا ب سلامتی التماس دعااا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصصصصصصصلا استرس نداشته باش

میری اول به آنژیوکت به دستت وصل می کنن بعدش سوند میزارن 

میری روی تخت اتاق عمل دراز می کشی 

ویگه چیزی نمی فهمی 

بهوش میای نینیت بغلته و خونریزی هم داری

فردا صبحشم مرخص میشی و بعد سه روز حمام میری 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بعد زایمان تا بیرون روی کامل نداشته باشی مرخص نمیکنن باید مطمئن بشن که عمل مشکلی برا گوارشت بوجود نی ...

راست میگه این خیلی مهمه   ..من خنگ چون خسته شده بودم از بیمارستان دروغی گفتم ک شکمم کاار کرده.. 

اومدم خونه تا ۹ روز کاار نکرد.. رفتم ماما گفت خوبه نترکیدی شیاف پیزاکودیل داد بعدش پدرم در اومد شکمن کااار کرد با اینکه این ده رووز کارم خاوشیر و کنسرو بود... جانم بهت بگه کلا یبسی شدم پارسال تابستون از یبوست داشتم میمردم کلی دکتر و دوا گیاه دارویی خداروشکر گوش شیطان کر الان بهترم... با اینکه حتی یکبار تو عمرم یبوست نداشتم.. دکتر گفت همون ده روز ک شکمت کار نکرد روده هات تنبل شده

شما بخیه هاتون جذبی بودن؟ 

بله

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز