2777
2789
عنوان

واییی شما غنچتون شکوفا شده😂😂

140 بازدید | 19 پست

بچه ها جک بگین از سوتی هاتون تعریف کنین تا بخندیم امشب خندم گل کرده الکی و بیخود به تاپیکا دارم میخندم دعوام میکنن😂😂

واسه همین تاپیک زدم بگین جان من سوتی هاتون تا بخندیم کلا هرچی گفتین قبوله هاااا.؟!

چیز میزم نزدم فقط امشب حالم خوشه و خوشحالم شماهم همینجور اتفاق واستون پیش اومده که بیخود و الکی خوش باشین و بخندین😂😂😂

شوهرم دعوام میکنه قهر کرد روشو کرده اونور خوابیده میگه هعییی هرهرهرهرهرهر میخندی واسه چیزای الکی😂😂

مامانم میگه وقتی هم قنداق بودی هی میخندیدی میگفتم نکنه بچم مشکل داره😂😂😂

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اینجورین  ولی من همیشه اینجوریم😂😂😂

منم بیشتر وقتا 

قبلنا دعوام میکردن گریه و ناراحتی ولی الان نه همش میخندم 

بیخودی خوشم شکرخدا😂😂😂

موقع حرص خوردنم میخندم😂😂

شوهرم حرصش میگیره میگه نصف شبی کنار من میخندی برو اونور من خستمه فردا باید برم کار ولی کو گوش شنوا😂😂😂

منم بیشتر وقتا  قبلنا دعوام میکردن گریه و ناراحتی ولی الان نه همش میخندم  بیخودی خوشم شک ...

آره خیلی خوبه

تازه من یه وقتایی تو خواب میخندم بعد باصدای خودم از خواب بیدار میشم!😂

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

مامانم میگه وقتی هم قنداق بودی هی میخندیدی میگفتم نکنه بچم مشکل داره😂😂😂

😂😂 بعضی وقتا اصن خنده نداره ولی بازم 

دیشب یکی اومد مغازه شوهرم زنه خورد به در شیشه ای رو زمین پهن شد همش داشتم قهقه میزدم شوهرم دعوا راه انداخت😂😂

😂😂 بعضی وقتا اصن خنده نداره ولی بازم  دیشب یکی اومد مغازه شوهرم زنه خورد به در شیشه ای رو زم ...

والا خنده داره😂

منم بودم از خنده پخش زمین میشدم

چرا مارو درک نمیکنن؟😂

آره خیلی خوبه تازه من یه وقتایی تو خواب میخندم بعد باصدای خودم از خواب بیدار میشم!😂

منم همینجور پس من دیونه نیستم فک میکردم فقط منم همش شوهرم میگه دیونه ای حرص ادمو درمیاری از بس میخندی یکم گریه کن دلداریت بدم😂😂😂

منم همینجور پس من دیونه نیستم فک میکردم فقط منم همش شوهرم میگه دیونه ای حرص ادمو درمیاری از بس میخند ...

😂😂😂👍👍👍