2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نیست  خدانکنه احتمال ناقص شدن بچه هس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خوب بعد که فهمیدم شدم بعد برم چی؟

اگه میخوای اقدام کنی بهتره اول بری دندونپزشکی چک کنی

اگه تیروئید و مشکلای از این قبیل داری بری چکاپ

بعد بری پیش زنان از نظر عفونت و مشکل رحم و تخمدون بررسی بشی و بهت دارو بده و بعد شروع کنی اقدام

اگه میخوای اقدام کنی بهتره اول بری دندونپزشکی چک کنی اگه تیروئید و مشکلای از این قبیل داری بری چکاپ ...

مثلا شوهر من تحصیل کردست خیر سرش یهو بعد ۶سال جلوگیری نکرد دیگه گفت شروع کنیم اقدام. ای وای اگه حامله شم چی؟

مثلا شوهر من تحصیل کردست خیر سرش یهو بعد ۶سال جلوگیری نکرد دیگه گفت شروع کنیم اقدام. ای وای اگه حامل ...

عیب نداره بازم دیر نشده

خیلی ها ناخواسته باردار میشن بدون برنامه ریزی بچه هاشونم سالم میشن

ولی همین الانم برو دکتر یا بارداری یا اگه نیستی بازم دکتر میدونه چیکار کنه

اواااا راست میگی؟ چرا خوب؟ منکه کمبودی ندارم آزمایش دادم فقط کلسترولم بالاست

سه ماه قبل بارداری بایدقرص اسیدفولیک بخوری.فک کردم آزمایشات قبل بارداری روانجام ندادین.براچکاب دندون برید

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚