2777
2789
عنوان

ازمایش تبخال😢😢😢😢

17097 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من ازمایش هفته 8 بارداری دادم..

یکی از ازمایش ها ازمایش تبخال بود..نوع یک و دو که فک میکنم تبخال لب و تبخال تناسلی بوده.. ازمایش اول که واسه تبخاله نوشته )IGg(  و ازمایش دوم نوشته (IGm) .

عدد igg رو 30 زده که نرمالش زیر 1 هست..و عدد igm رو زیر 1 زده که نرماله..

تو اینترنت خوندم نوشته igg یعنی قبلا این ویروس تو بدن بوده..igm یعنی الان تو بدن هست یا نه که خدارو شکر واسه من الان منفی هست..خیلی میترسم.تا دوشنبه که برم دکتر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه؟؟ممنونم ازتون

خدایا همه به عشقشون برسن چون میدونم چقد شیرینه💏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ویروس تبخال تو رشته های عصبی همهههه ما هست  فقط باید شرایطش فراهم بشه تا بروز کنه  ...

اخه چرا قبلا رو مثبت زده الان رو منفی

دوستان یه سرم به تاپیک منبزنید ـلدطفن

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  

سلام عزيزم چه جالب كه درگيرى ذهنى من در ١٠ روز گذشته همين بود ازمايش خون كامل دادم البته باردار نيستم همينطوري دادم براى چكاپ 

دكتر زنانم دوره و اول بردم دكتر عمومي همه ازمايشو برام تفسير كرد و اون ميون با قاطعيت گفت تبخال تناسلي داري منم اصلا تاحالا اسمشو نشنيده بودم رفتم تو نت خوندم از استرس داغون شدم ، فرداي اون روز هم رفتيم سفر و ديروز برگشتيم و نميتونم برات توصيف كنم چى به من گذشت امروز انقدر ذهنم درگير شده بود پسرمو سپردم به مامانم و رفتم نشستم تو مطب بين مريض رفتم پيش دكتر زنانم ، دكتر گفت دو نوع تبخال داريم تبخال نوع يك مال دهان هست و نوع ٢ تناسليه و مال من تبخال دهان بود كه عددش بالا بود بعد به دكتر گفتم اخه من اصلا تا بحال لبم تبخال نزده گفت براى همين عدد بالاست يعنى من اين ويروس رو گرفتم و سيستم ايمنيم تونسته آنتى ويروس رو بسازه و من تبخال لب نزدم اون عدد نشان دهنده انتى ويروس بدنم بوده ، دكترم گفت امكان نداره كسى ويروس تبخال تناسلى داشته باشه و حداقل يكبار ناحيه تناسليش درگير تبخال نشده باشه (در صورتي كه تو نت خوندم بعضيها تبخال دارن و نهفته ميمونه)

اصلا نگران نباش 

جوابتو فقط به دكتر زنان نشون بده 

سلام عزيزم چه جالب كه درگيرى ذهنى من در ١٠ روز گذشته همين بود ازمايش خون كامل دادم البته باردار نيست ...

واب ممنونم ازتون بانو..خیللی سپاس

سلام عزيزم چه جالب كه درگيرى ذهنى من در ١٠ روز گذشته همين بود ازمايش خون كامل دادم البته باردار نيست ...

عزیزم شما دیگه مشکلی پیدا نکردید تو این زمینه

تبخال دهانی بود ؟

منم آزمایشم مثبت شده نمیدونم کدوم مورد و دارم

علائم ظاهری ام نداشتم

تپخال تناسلی مشکل خاصی نیست اگر هم دچارش شدین ۲۰ تا قرص الیکسوویر ۴۰۰ رو تو ۵ روز ۶ ساعت یکبار میخوری خوب میشه نگران نباش

اونی که باعث مشکل میشه زیگیل تناسلی هست خیلی دردناکه درمان نداره و باعث سرطان میشه

سلام.اصلا حرفشو نزنید که دکتر های عمومی با این آزمایش من رو دیوونه کردن.یکی می‌گفت سرطان.یکی میگفت زگیل تناسلی.یکی می‌گفت میمیری😂 بردم متخصص گفت تو بچگی تبخال در اوردی بدنت ضد ویروس تبخال واکنش نشون داده الان هنوز تو بدنت هست.نگران نباشید هیچی نیست