2777
2789
عنوان

یکیو دوس دارم

114 بازدید | 8 پست

که کسی که به گفته خودش قبلا دوسش داشت ولش کرده حس میکنم ی وقتایی به خاطر اونه که باهامه چون میخاد فراموشش کنه هنوزم به یادشه ممکنه به من بگه نه اما من میفهمم چشماش همه چیزو تکذیب میکنه حس میکنم ی بازیچم نگید ولش کنم چون خیلی دوسش دارم نمیتونم همه چیزو کامل و با جزئیات توضیح بدم چون که اشنا هست ..حتی چندبار به سرم زد برم و دیگه برنگردم ی چند روز جواب تلفناشو پیاماشو نمیدادم اما میومد دنبالم پیگیرم بود نمیتونستم ولش کنم چون وقتی این کاراشو میبینم بیشتر از قبل دوسش دارم بدتر از اون من دختری که باهاش دوست بوده رو میشناسم اونم حالا با یکی دیگس امشب ی چیزی دیدم که باورم شد فقط برای این منو میخاد که به اون بفهمونه قویه و براش مهم نیست رفتنش اون دختر با عشقش استوری گذاشتن از اونجایی که شمارشو داره مطمئنم دقیقا دو دیقه بعد اون پست اونم عکس من و خودشو گذاشت ...دیگه دارم داغون میشم میدونم خیلی احمقم پس لطفا سرزنشم نکنید بهم راه حل بدید لطفا..😔💔

اگه دستت به دهنت میرسه ببندش☺💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میگه دوسم داره میگا خیلی دوسم داره ولی من میدونم اونو بیشتر دوس داره میدونم الانم نشستم دارم مث احمقا گریه میکنم که چرااا منن

خوب اگه مطمئنی برا لج اون تو رو دوس داره یا باهاته بهتره هر چندم دوسش داشته باشی ولش کنی 

مطمئن نیستم فقط دارم از روی چیزایی که میبینم حدس میزنم