2789
عنوان

باید برم کیش

195 بازدید | 16 پست

بچه ها  همسرم گفت به احتمال ۹۰ درصد مجبوریم بریم اونجا زندگی کنیم  کم کم باید خودتو واسه بعد عروسی آماده کنی  از دوروز پیش ک شنیدم  یه بند دارم اشک میریزمدرسته ب لحاظ کاری خیلی پیشرفت میکنه  و به خواسته ش میرسه ولی  من بدون خانوده م چکار کنم  اونجا غریب میشم  خیلی غصه خوردم 😭😭😭کیش خیلی دوره چکار کنم اونایی ک تو غربت زندگی میکنن چحوری باهاش کنار اومدن

من خدا خدا ميكنم كار شوهرم يه جوري بشه يا بريم كيش يا شمال البته من والستگي خاصي به كسي هم ندارم كلان 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیش خیلی قشنگه. خوش به حالتون. کلی میتونی تفریح کنی. تهرانی یا شهر دیگه. من پیش میاد دوهفته مامانم اینا رو نبینم . وقت نمیکنم.‌ماهی دوبار میتونی بیای پیششون. اندازه این ور تا اونور تهران راهه.

من قشمم

از شمالیترین نقطه اومدم جنوبیترین نقطه 

یدونه دختر خونه هم بودم و به شدت بابایی

ولی یاد گرفتم قوی باشم..زندگی سراسر جنگه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من داییم چند سال کیش زندگی کردن در کل اذیت نشدن خانم بچه هاش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

چرا انقد دوس دارین بچسبین به خانواده هاتون؟ 🙈🙈

وقتی یکی ازدواج میکنه یعنی به لحاظ عاطفی و شخصیتی و استقلال هم به بلوغ کامل رسیده دیگه! 

ما ۴ تا بچه ایم هر کدوممون تو ی شهر و یه دیار 

مامان و بابام تو شهر و دیار خودشون '😁

بابا بچسب به زندگیت...به پیشرفت....

این لوس بازیا یعنی چی 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

اوف شبهای کیش پر از بزن بکوبو جنگ شادی هست اکبر اقبالی هم حتما بر دلت نمیگیره دیگه شرایطی هست که پیش اومده ادم گاهی تو زندگی مجبوره 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
من ب گرما عادت دارم  بچه اهوازم ...به غربت عادت ندارم

اوووووه...

دیگه حالا اهوازم همچین دور نیس به کیش ک...

کلا خطه جنوبی بازم! 

این گریه و لوس بازیا رو بذار کنار و مثل یه دختر عاقل و بالغ با موضوع کنار بیا 😊⚘💖

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...