2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد سقط باید مثل بعد از زایمان خوراکی های مقوی بخوری که رحم دوباره به حالت خودش برگرده

روغن حیوانی

ماهیچه

گرمیجات

کاچی

۴زیره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

مطمئنی رحمت سرده؟ همه که یه جور نیستن

اگه سرد باشه باید با روغن های گرم مثل روغن زیتون یا سیاهدونه زیر شکم رو ماساژ بدی و یه چیز دور کمر ببندی

هرروز اندازه یه قاشق مرباخوری از ترکیب سیاهدونه و عسل بخوری

دارچین و عسل هم خوبه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-

حتما این مواردی رو که گفتم برای گرم کردنه رحمت انجام بده

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
معمولا میگن بعد سقط کم کم 6ماه نذار حامله شی و گرمیجات بخور بیشتر 

من بعد سقط 6 ماه استراحت کردم ولی یکی بهم گفت اگه 6 ماه بعد سقط اقدام نکنی رحم سرد میشه و دیگه قبول نمیکنه

نه چ. جوری باید بفهمم رحمم سرده؟ 

نمیدونم من

موقع پریود خون سیاه دفع میکنی معمولا رحم سرد

تو‌پریود اویشن دم کن بخور باعث گرمی رحم میشه

دارچین هم دم کنی خوبه، درد پریودم آروم میکنه