aysalnaazari مدیر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 عنوان صلوات :) | مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 21 پست دوستای گلم صلوات خیلی خیلی اسونه و کاری هم نداره بیاین حاجتامونو بنویسیم و برای هم صلوات بفرستیمبنظرم حتما جواب میده یبارم از اینترنت استفاده درست کنیممن خودم شروع میکنم سلامتی خانوادم و خودمو میخوام از خدا من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی... 1398/05/12 | 23:05 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 سلامتی وعمرطولانی وباعزت همه پدرومادراوپدرومادرخودم😍 خیلی زیبا بود من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
نیلی۷۸ عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2567 انشالله عزیزم مرسی عزیزم،انشاالله 💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 اللهم صلی علی ممحمد و آل محمد و عجل فرجهم انشاالله حاجات قلبیتون برآورده بخیر بشه. آمیـــــــن الت ... آمین و امیدوارم بهترینایی که میخوی برات اتفاق بیوفته من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
ردمنا عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 7666 آمین و امیدوارم بهترینایی که میخوی برات اتفاق بیوفته انشاالله😍برا شما هم همچنین😍 السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
sogo0l عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 661 وای عزیزم قدمش مبارک باشهههههههه مامان نشدم که هنوز میگم برا مامان شدنم صلوات بفرستیدانشالله مامان بشم تو این ماه 😍خدایا شکرت یدونه صلوات مهمونم کنید
aysalnaazari مدیر استارتر عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2249 مامان نشدم که هنوز میگم برا مامان شدنم صلوات بفرستید انشالله مامان بشم تو این ماه عزیزم دعا کردم برات که مامان شیتوام برای سلامتی منو خانوادم لطفا دعا کن من درباره تو با کسی صحبت نکردم اما تو از چشمانم سرازیر میشوی...
sogo0l عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 661 عزیزم دعا کردم برات که مامان شی توام برای سلامتی منو خانوادم لطفا دعا کن چشم حتما 😍خدایا شکرت یدونه صلوات مهمونم کنید