2777
2789
عنوان

سونو همگی بیاید

78 بازدید | 9 پست

امروز سونو واژینال شدم تو راستم فولی ۲۲و ۲۱ و چپ ۱۵ و امپولو زدم بنظرتون اندازشون چطوره؟؟ممکنه بگیره؟بگید شما با چه سایزی گرفت براتون؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 15،16،17،داشتم که گرفت

اللته امپول نزدم شاید تا ازاد شدن بزرگ شدن

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
من 15،16،17،داشتم که گرفت اللته امپول نزدم شاید تا ازاد شدن بزرگ شدن

چه خوب چکارایی کردی اون شبا؟؟چی خوردی؟؟

میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم  خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم 
چه خوب چکارایی کردی اون شبا؟؟چی خوردی؟؟

چیزی نخوردم عزیزم  یادم نمیاد البتهدچپن ضخامت رححم کم بپد جوانه گندم ونشاسته میخورد م

جوانه گندم برای بارداری خیلی خوبه همه املاح و ویتامین هارو داره

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
ممکنه بگیره؟شما با چن گرفت؟

من نرفتم سونو 

اره احتمالش زیاده 😬انشالا هرچی خیره پیش بیاد برات

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

سلام دوستم من روز ۱۳پریودیم رفتم سونو یه فولی ۱۶داشتم که به دکترم نسون داد گفت با اینکه تبلی داری ولی خیلی خوبه.البته من لتروزولم مصرف کردم این ماه دکترم گفت با تنبلی که داری قرصا خیلی خوب روم تاثیر گذاشته.بهم امپولم نداد گفت اگه این ماه نگرفت ماهه بعد داروهامو بیشتر میکنه.ایشالا که ابن ماه از چشم انتظاری در میایم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭