2777
2789
عنوان

اونایی که بچه هاشون نوه اول بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 28 پست
نه بچه چن تربیته میشه و به مشکل میخورین 

من شاغلم بعدها هم شاغل خواهم موند و. محبورم بچمو. بزارم پیششون

بعدشم بنظرم مادر و پدرشوهرم خیلی خوب بلدن تربیت بچه رو .واقعا قبولشون دارم و مشکلی ندارم با تربین بچه😄 سعی میکنم خودمم ازشون برای تربیتش کمک بگیرم

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
منم نوه اول خونواده همسزمه ولی از خدامه بمونه پیششون وابستگیش به من زیاد نباشه😄😄 مادراحتیاج ...

به نظر من اصلا خوب نیس توی تربیتش اونا قدیمی ان و یه جور نطر دارن پدر مادر یه نظر دیگه بعدم بچه رو لوس میکنن من خودم بچه خیلی دوست دارم ولی هیچ وقت دلم نمیخواست بچه ام تا چیزی میخواد سریع براش فراهم بشه اینا اینجوری ان شایدم همه ی پدربزدگ مادربزرگا اینجوری ان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بچه بد خواب میشه کلا بچه رو بهونه کن. از اول طوری رفتار کن که بد عادت نشن.برای رفت و آمدت یک روز ...

اره باید شوهرم رو توجیح کنم که بعدا داستان نشه همش دعوا باشه اگه به شوهرم باشه که میخواد من کلا برم اونجا مامان باباشو از تنهایی در بیارم نمیدونه که اونقدری که اون مامان باباشو دوست داره من دوست ندارم و نمیتونم تحمل کنم 

من از طرف خونواده خودم نوه اوله..

خونواده شوهرم نوه دوم..خونواده شوهرم که اصلا انگار نه انگار نوه ای دارن🤣🤣نه زینگی نه زونگی...بهتر چون بخام رو بدم دخالتاشون زیاد میشه...

ولی طرف مامانم اینا خیلی سخت گیری میکنن.مسافرت نمیتونم برم همش میگن اذیت میشه..هر جا میخام برم باید بهشون بگم...اینجوری خیلی سخته...یا بابام میاد میگه ببرمش خونمون.‌منم مجبورم برم باهاش....چون یهو دست بچه رو ول میکنه .دیگه هیچی مادر نمیشه تو مراقبت..

درست میشه دایی  
تربیتا متفاوته، خانواده شوهر من بد نیستن اما به خودشون اجازه هر نوع تربیتی رو میدن چیزایی که من نمیپ ...

منم به همین خاطر خوشم نمیاد زیاد اونجا باشم وقتی زیاد در رفت و امد باشم به خودشون اجازه می ن هر نوع دخالتی توی تربیت بچه بکن

اره باید شوهرم رو توجیح کنم که بعدا داستان نشه همش دعوا باشه اگه به شوهرم باشه که میخواد من کلا برم ...

اتفاقا الان دور دور تویه بشین تو خونت بگو بچمو میخوام درست تربیت کنم. بعد هم اگه پدر مادرش تو بچه داری  دخالت کردن مودبانه و محکم جوابشونو بده.

منم بچه ام از هر دوطرف نوه اول بود همسایه مادر شوهرم بودم باید هر روز میرفتم یا میومدن سخت بود ولی ...

الان ینی گیر نمیدن که بیارش ببینمیش بچه هر چی بزرگتر میشه شیرین تر میشه اخه

به نظر من اصلا خوب نیس توی تربیتش اونا قدیمی ان و یه جور نطر دارن پدر مادر یه نظر دیگه بعدم بچه رو ل ...

میگم که

من چون تربیتشونو قبول دارم خیلی واسه همین مشکلی ندارم و حتی خودم ازشون کمک هم میگیرم😊

انقدر با تحترام و ادب با بچه رفتار میکنن. خیلی وقت میزارن و اصلا هرگز دخالتی تویرابطه من و همسرم ندارن و بعدهاهم مطمعنم نسبت به بچه همینن که حس میکنم بچمو بهتراز من تربیت کنن😂😂

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

من ک باردارم از الان ب شوهرم گفتم مادرت بخواد بیش از حد تو تربیت بچه من دخالت کنه باید جلوشو بگیری اگه نمیتونی توجیهشون کنی بگو برم (دور از جون بچم) سقط کنم. بچه نخواستیم.آخه میدونی خانواده شوهر من وسواس فکری دارن بچه رو ترسو بار میارن.مشکلی ک شوهرم هم قبول داره  دوما خانواده شوهر من از لحاظ اعتقادی هم خیلی با من تفاوت دارن.سوم مادرشوهرم بشدت حسوده فعلا ک ب رابطه من و شوهرم حسادت میکنه از این به بعد ب بچه داشتن من میخواد واسه بچم مادری کنه.خلاصه من ک از الان خیلی گارد گرفتم.هنوزم بهشون اطلاع ندادم باردارم

میگم که من چون تربیتشونو قبول دارم خیلی واسه همین مشکلی ندارم و حتی خودم ازشون کمک هم میگیرم😊 انق ...

اره عزیزم اگه تربیتشون با طرز فکرت میخوره چرا که نه. وقت برای خودت خالی میشه

خودم بد عادتشون کرده بودم همش میرفتم خونشون و اجازه میدادم هر وقت خواستن بیان .آدمای خوبی هستن خونواده شوهرم ولی به هر حال یه وقتایی اصلا شرایط رفتن یا اومدنشونو نداشتم و کلی دردسر میشد برام که چرا نمیزاری نومونو ببینم

بعد اینکه جاریم بچه دار شد  اصلا بهشون رو نداد اونام تازه فهمیدن که چی به چیه حالام هفته ای یه بار ماهی یه بار میرم نهایتش یه گله کوچیک میکنن