2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفید خالی بزن وسیله هات سیلوررر.... وای عاشق این ترکیب رنگیم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

رنگا وارنگ نکن زشته!فقط سفید هیچوقت ازش خسته نمیشی!منکه انقدر بدم میاد دختر خالم سفید مشکی زده تمام آشپزخونش کوچیکه کوچکترم نشون میده بعدم راه به راه دستمال دستشه باید پاک کنه رو مشکیارو میگه خیلییییی پیداست!

وقتی آدمهای  کوچک رو برای خودمون خیلی بزرگ کنیم،هم اونهارو به اشتباه میندازیم هم خودمون رو!

عزيزم سفيد فقط ممبران قشنگه

اگر ميخواي هايگلس بزنى سفيدش كمتر و قهوه ايش بيشتر شيك ميشه

طوسي خيلي بد ميشع

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

اگه دورنگی میخوای که اصلن مشکی و رنگهایی تیره کار نکن همش جای لک پیداس روش تک رنگم بنظرم هم سفی قشنگه هم طوسی

ولی من خودم قصد دارم کابینتهامو استیل بزنم نمیدونم کسی اطرافش داره رهانمایی کنه؟؟

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
این ممبران متری چنده

ما اونروزی پرسیدیم دو و ششصد

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم