2777
2789
عنوان

میکرو

218 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من فردا انتقال دارم لطفا کسانیکه اطلاعات دارن و یا مثبت شدن بیان تجربیاتشون بگن ممنون میشم

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

چن وقته اقدامی چه مشکلی داشتی؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق باشی عزیزم ایشالا به زودی بیای خبر بارداریتو بهمون بدی 💝

مرسی عزیزم ان شاالله 

شما هم آی وی اف کردید

۲ساله مشکلی نداشتم شوهرم واریکوسل عمل کرد 

عزیزم میش بگی هزینش چقدر شد

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
عزیزم میش بگی هزینش چقدر شد

۲تومن داروهام ۴۳۰۰ تخمک کشی ۱۲۰۰ فریز فردا هم ۱۵۰۰ انتقال بجز سونوها و ویزیت ها و...

نه عزیزم احتمالا برای مهر میریم ای یو ای میکنیم

شماچه مشکلی دا ین تی یو ای میکنین باراولتونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز