2777
2789
عنوان

شهرکرد و کوهرنگ

1677 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

ما برا مسافرت میخایم بیایم شهرکرد

خونه شهرکرد بگیریم بهتره یا کوهرنگ

و شماها خونه ای سراغ ندارید شمارشو بدید رزرو کنیم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما خیلی میریم شهر کرد چون اب داره با صفاس یه خونه خوبم هست خیلی نزدیک به ابه و ۲ تا خواب داره و بزرگه کرایشم مناسبه اگه بخوای شب که شوهرم اومد شمارشو بگیرم بفرستم البته خیلی شیک نیست ولی جاش خوبه

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
ما خیلی میریم شهر کرد چون اب داره با صفاس یه خونه خوبم هست خیلی نزدیک به ابه و ۲ تا خواب داره و بزرگ ...

حتمن بفرس عزیزم

شیکی مهم نیست فقط میخایم شب بخابیم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
طرف پل زمان خان و سامان کلی ادم نشستن میگن خونه و ویلا....نگران جا و مکان نباشید ولی عمرن کوهرنگ نم ...

شهرکرد به جاهای تفریحی نزدیکه؟

قیمت خونه ها چجوریه

شب اگه برین کوهرنگ بخوابین تو چادر فردا که پاشین غارت شدین.  مگه اینکه جاتون امن باشه و حتما ه ...

اوه دراین حد داغونه

حتمن بفرس عزیزم شیکی مهم نیست فقط میخایم شب بخابیم

خوبیش اینه یه ایوان بزرگ داره زیرش کلی درخته و رودخونه و منقل داره اصلا تو خود اون ایوون کلی خوش میگذره

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
خوبیش اینه یه ایوان بزرگ داره زیرش کلی درخته و رودخونه و منقل داره اصلا تو خود اون ایوون کلی خوش میگ ...

شبی چن میگرفت اخرین باری ک رفتید

و اینکه خود شهرکرد بمونیم به جاهای تفریحی نزدیکیم؟

و اینکه ما فقط دونفریم خودم و شوهرم

خونه بزرگ‌نمیخایم یه اتاقم باشه بسمونه😁