cecak مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 136 عنوان آمپول HMG 341 بازدید | 10 پست سلام خانما توروخدا هرکی از این آمپول نتیجه گرفته بگه من این ماه اولین بارمه ینی نتیجه میگیرم😭 توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم 1398/05/12 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cecak مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 136 بله عزیزم نتیجه میده...سایز فولیکولاتو بزرگتر میکنه عزیزم تو نتیجه گرفتی من قبل مصرف دارو سایز فولیکولام 16بود ینی تاثیر میزاره توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
2mahsa عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 منکه ماه پیش سه تا hmGزدم دوتا hcgحامله نشدم باز این ماه دارم کلومیفن ودوفاستون میخورم 🧚♀️
maryamjooonii عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 1146 بله من نتیجه گرفتم.اچ ام جی خیلی قویه۱۶ که خیلی خوبه؟روز چندم ۱۶ بود
cecak مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 136 بله من نتیجه گرفتم.اچ ام جی خیلی قویه ۱۶ که خیلی خوبه؟روز چندم ۱۶ بود 13پریودم توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
cecak مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 136 منکه ماه پیش سه تا hmGزدم دوتا hcgحامله نشدم باز این ماه دارم کلومیفن ودوفاستون میخورم تنبلیتون تا چه حده توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
cecak مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 136 بله من نتیجه گرفتم.اچ ام جی خیلی قویه ۱۶ که خیلی خوبه؟روز چندم ۱۶ بود شما تنبلیتون تا چه حد بود؟؟ توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
2mahsa عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 تنبلیتون تا چه حده پلی کیستیکم دیگه زیاد چاق نیستم ولی دکترمیگه باید لاغرتر کنی تا یک فعال بشن 🧚♀️
cecak مدیر استارتر عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 136 پلی کیستیکم دیگه زیاد چاق نیستم ولی دکترمیگه باید لاغرتر کنی تا یک فعال بشن سر وقت پریود میشین من پریودیم تو این چند ماه اقدامم فقط دو بار اونم ده روز عقب انداختم همیشه سروقت میشم از تبریزین؟؟ توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
2mahsa عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 7098 سر وقت پریود میشین من پریودیم تو این چند ماه اقدامم فقط دو بار اونم ده روز عقب انداختم همیشه سروقت م ... نه من مشهدم هردوماه پری میشم ولی بیشتر نشده 🧚♀️