2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

880 بازدید | 15 پست

ميخوام تهيه كنم نميدونم از كجا بگيرم 

يه بار سقط داشتم 

و خيلي ميترسم از بارداري و خداينكرده سقط ولي اينبارهم ١٠٦بار بسم الله الرحمن الرحيم نوشتم توي كاغذ همراه خودم و هم ايات ٢٥و٢٦سوره كهف 

حالا اينا كنار حرز باهم اشكالي پيش نمياد يعني اونارو توي كاغذ نوشتم 

ولي انگار حرز بايد به بازوي دست راست باشه و روي چرم درسته ؟ از كجا بگيرم؟ موقع حمام و ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرزو وقتی پریود نیستی خودت بنویس 

شبم ننویس صبح بنویس 

و دهه اول ماه قمری باشه 

با گلاب و زعفرون بنویس بزار تو گردنبند چرمی 

شبا موقع خواب در بیار از گردنت بزار زیر بالشت 

اگه می خوای تو بازو بندازی باید بازو بند چرمی بخری بزاری توش 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من این دعارو روزی چنددفعه میخونم مدام خیلی ام تاثیرگذاربوده،بهم آرامش میده

💕به آنچه امیدش رانداری،،،امیدوارترباش💕خدای مهربونم من امیدوارم به اینکه ناامیدم نمیکنی😍آهای تویی که داری امضامو میخونی الهی هرچی ازخدامیخوای زودِ زودِ زود بهت بده😊لطفایه صلواتم واسه حاجت من بفرست واگه فرستادی لایک کن😘
عزیزم من ازنقره وبدلیجات فروشی گرفتم وبرام کلی چسب زدن وتوی جلدگذاشتن وگفتن بنداز گردنت فرقی نمیکنه ...

چند؟

تیکر تولد یسالگی فرشته کوچولومه.برای آرامش قلبم و زندگیم صلوات بفرست لطفا