2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من سر دو راهی موندم شما جای من و همسرم بودید چ میکردید ..ایا یا اپارتمان نقلی بگیریم تو شهر یا تو یه شهرک که ده دقیقه باشهر فاصله داره یه زمین۳۰۰متری بخریم و یه خونه دوبلکس شیک بندازیم ....

دوستان من سر دو راهی موندم شما جای من و همسرم بودید چ میکردید ..ایا یا اپارتمان نقلی بگیریم تو شهر ی ...

خب معلومه خونه 300 متری ، ده دقیقه که چیزی نیست بخای تو خونه نقلی زندگی کنی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

دوستان من سر دو راهی موندم شما جای من و همسرم بودید چ میکردید ..ایا یا اپارتمان نقلی بگیریم تو شهر ی ...

اگر ماشین زیر پای خودت و شوهرت هست، و کلا ادم سختگیری برای رفت و امد تو نیست زمین و بخرین ،والا همون آپارتمان تو شهر 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اگر ماشین زیر پای خودت و شوهرت هست، و کلا ا₩(دم سختگیری برای رفت و امد تو نیست زمین و بخرین ،والا هم ...

ماشین داریم ....اون منطقه هنوز کامل پر نشده  و خیلی جای باکلاسی نیست 

منم همین و میگم شوهرم میگه حیفه این همه هزینه کنیم واسه اون منطقه .....

عزیزم اونجا هم تا چند سال دیگه خونه های زیادی درست میکنن و دیگه دور نمیشه ، ولی حیفه بخاطر ده دقیقه راه 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

منم همین و میگم شوهرم میگه حیفه این همه هزینه کنیم واسه اون منطقه .....

اینم هست

ما که نمیدونیم کجاست و چجور جاییه

خودتون بسنجید بین مناطق

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️