2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خدایا کمکم کن😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 

اونی ک عاشقش شدی ادم اشتباهیه ب نظرم

برا دوستی میخایش؟

شجاعانه،خودت باش!
اونی ک عاشقش شدی ادم اشتباهیه ب نظرم برا دوستی میخایش؟

نمیدونم خیلی دوسش داشتم ولی نمیدونم چرا حسم کم شده بهش😢😢😢😢دیگه مثل قبلا نیستم😭😭😭😭😭

خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊
نمیدونم خیلی دوسش داشتم ولی نمیدونم چرا حسم کم شده بهش😢😢😢😢دیگه مثل قبلا نیستم😭😭😭😭😭

خو این همه دختر هس چ اصرار داری رو اون؟

با این دوس شی مث اون یکی ولت میکنه باز یکی دیگ😕هرچند ک دوستی ب نظرم اصلا بدرد نمیخوره تش هیچ نیس

شجاعانه،خودت باش!
خو این همه دختر هس چ اصرار داری رو اون؟ با این دوس شی مث اون یکی ولت میکنه باز یکی دیگ😕هرچند ک دوس ...

آخه از هیچ دختر دیگه ای خوشم نمیاد😐😐😐هیچ کس به دلم نمیشینه

آخه از هیچ دختر دیگه ای خوشم نمیاد😐😐😐هیچ کس به دلم نمیشینه

:/ خو واستا حداقل عاشق ادم درست حسابی شو،الان ک میگی حست کم شده دوروز دیگم کمتر میش 

چن سالته؟

شجاعانه،خودت باش!
:/ خو واستا حداقل عاشق ادم درست حسابی شو،الان ک میگی حست کم شده دوروز دیگم کمتر میش  چن سالته؟

19ولی اون21سالشه تازه دو سالم از من بزرگتره😐😐

چون ازم بزرگتره😁😁😁 خو دست خودم نیست دوسش دارم

ن هم بزرگتر هم عشقت بش کم شده هم دوس پسر داره 😐

چی باعث شد بش علاقه داشته باشی؟چی ازش دیدی؟

شجاعانه،خودت باش!