2777
2789
عالیه , موفق باشی

خوبه پس؟رشته خودم چیز دیگه بوده و درسمم خوب بوده. اما ب رشته های سخت و مهندسی علاقه ندارم .دانشگاه علمی کاربردی میخوام ثبتنام کنم . البته پیش دانشگاهیمم ۱۸.۵  شده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه پس؟رشته خودم چیز دیگه بوده و درسمم خوب بوده. اما ب رشته های سخت و مهندسی علاقه ندارم .دانشگاه ع ...

تو دانشگاه علمی کاربردی چیزی یاد نخواهی گرفت , فقط یه مدرک لیسانس میدن . همش بسته به همت خودت داره . موسسات آموزشی, دوره های کوتاه مدت دانشگاه های معتبر مثل جهاد دانشگاهی و دانشگاه شریف و فکر کنم سازمان مدیریت صنعتی , کمک خوبی خواهد بود . 

تو دانشگاه علمی کاربردی چیزی یاد نخواهی گرفت , فقط یه مدرک لیسانس میدن . همش بسته به همت خودت داره . ...

درسته . خب دانشگاه ازادم با پول همه قبول میشن منم سنم بالارفته و مدرک دانشگاهی میخوام. 

درسته . خب دانشگاه ازادم با پول همه قبول میشن منم سنم بالارفته و مدرک دانشگاهی میخوام. 

بله درسته , منظورم همین بود که تو دانشگاه چیز زیادی یاد نمیدن بجز چند داتشگاه طراز اول .