2777
2789
عنوان

دو قلو 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 58 پست
الان چند ماهشونه و چقدره وزنشون ؟ برا من سه ماه و ۱۳ روزشونه دخترم ۱۰ روز پیش ۴ کیلو نیم بود پسرم ۵ ...

تو ۴ ماهگی که واکسن زدم یکیش ۵ کیلو یکیش ۵.۵کیلو.شیر خسک نان میدم بهشون

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
قربونت عزیزم خدا نی نی های شما هم حفظ کنه ،دخترای من الان پنج سالشونه ولی هیچوقت اذیتای دوران باردار ...

جاش با خوشیها پر بشه انشالله برا من بعد به دنیا اومدن پدرمو در میارن شب و روز گریه میکنن خدا واقعا بهم صبر ایوب داده ... خدایا بیشترش کن 😊الهی آمییییین 🤗

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من قبلش لاغر بودم از ماه ۳ به بعد معلوم بود باردارم ولی تا آخرش کسی باورش نمیشد دوقلو هستش تو بی ...

من لاغر نبودم ولی نمیدونم چرا شکم نداشتم هر کی میدید میگفت به یه قلو هم نمیخوری چه برسه دوقلویی،بچهامم 1870 و1810 بودن

جاش با خوشیها پر بشه انشالله برا من بعد به دنیا اومدن پدرمو در میارن شب و روز گریه میکنن خدا واقعا ب ...

ممنونم خواهر عزیزم،خدا صبر بیشتر بهتون بده واقعا الان خیلی سختتونه کاملا درکتون میکنم مخصوصا شب نخوابیا و گریه هاشون

من لاغر نبودم ولی نمیدونم چرا شکم نداشتم هر کی میدید میگفت به یه قلو هم نمیخوری چه برسه دوقلویی،بچها ...

وااای من اونقدر لاعر بودم تا ماه ۴ نرفتم بهداشت 😂😂😂خجالت میکشیدم خصوصا که خواهر شوهر خواهر شوهرم 😁اونجا کاروند بود ماه ۴ شدم ۴۴ کیلو رفتم هی میگفتن چرا اینقدر لاغری برا دوقلویی خیلی بدهههه😁

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خیلی خوبه، تو بهداشت بهم گفتن همیجوری بهشون برس که عالیه  ندار چاق شن یا لاغر بشن

اره بهداشتم گفت خوبه.تازه اون که ۵.۵ کیلو گفت اضافه وزنم  داره.ولی من دوس دارم مثل هم سنای خودشون بشن ولی میدونم که منطقی نیس

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
خدارو شکر یه ذره گنده شدم 😂😂😂الان ۵۳ کیلو هستم شدم ۴۹ زور زدم بالا بردمش والا گوشت به تن آدم شیکه

خداروشکر،ولی من اضافه وزن زیادی دارم تقریبا15کیلو هر دفه هم میگم از شنبه رژیم و شروع میکنم ولی هنوز اون شنبه شروع نشده  

برا من ۳۳ هفته و ۵ روزشون بود دخترم ۱۶۸۰ و پسرم ۱۷۵۰ دکترم میگفت وزنشون نسبت به سنشون خیلی خوبه ولی ...

منم رحمم دوشاخه نگرانم باردار بشم مشکل پیش بیاد 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
منم رحمم دوشاخه نگرانم باردار بشم مشکل پیش بیاد 

برا من دکترم گفت خیلی شانس آوردی باز خواستی حامله شی پیگیر باش قبلش سقط مکرر داشتم گفت به احتمال زیاد از همون بوده اینبار هر یک از قل ها تو یه حفره لانه گزینی کرده بودند 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣