2777
2789
عنوان

عروسی

88 بازدید | 6 پست

خانما واقعا بد بخت شدم عروسی دختر خالم نزدیکه می دونم اگه لباسم خوب نباشه خالم منو می کشه چون از کل خاندان پدریش و مادریش من و خواهرم رو برای عروسیش دعوت کرده ولی عقد همه هستن چون هم دختر عمومه و هم دختر خالم مسئولیتم سنگین تره چی بپوشم ؟ به نظرتون تو مدل های جدید چی از همه خاص تره در ضمن عروسی مختلته و برای عقد چی بپوشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مراسم عقد و عروسی یه روزه؟اگه تو یه روزه که معمولا مادرای زوج لباس عوض میکنن یا حداقل دیگه کسایی که سن بالایی دارن نه شما

ولی اگر تو دو روز مختلفه به نظرم عقد یه پیراهن تا زانو شیک بپوش و موهاتو باز بزار پایینشم حالت بده

عروسی یه لباس ماکسی ترجیحا اگر شکم پهلو نداری مدل ماهی موهاتم شینیون پایین بکن

خب نمی دونم چی بخرم برای عروسی خالم ده بار لباس خریدم همین مامان دختر خالم یعنی خاله بزرگم نپسندید کلا گیره و سخت پسند از الان ما استرس داریم باید مدل انتخاب کنم خالم بپسنده بدم خیاط

تو دو روز مختلفه ولی توی عقد همه هستن ولی در عروسی خانواده عروس و داماد یعنی پدر و مادر خواهر و برادر و همه ی مجردا که فقط منو خواهرم دعوت شدیم

مشکل موهامه که انقدر فره خیلی زشته 

قد و هیکلمم افتضاهه