2777
2789
عنوان

سردی رفتار

742 بازدید | 41 پست

بچه ها من کلا ادم سردی هستم البته اینو دیگران میگن من خودم میگم فقط اهل تعارفات مسخره نیستم ولی به هرحال هرکدومش که باشم بده؟

مثلا عادت ندارم دوستمو، مامانمو، مادرشوهرمو و... ببینم بگم سلاااام مامان خوووبی؟ چه خبررر؟ میگم سلام خوبین؟ یا مثلا موقع تشکر نمیگم واااای مرررسی خیلی قشنگه خیلی بهش نیاز داشتم چرا زحمت کشیدی و ... میگم مرسی عزیزم لطف کردی 

حالا اینا بده؟ مادر شوهرم زنگ زده به مامانم میگه دخترت به من گرم سلام نمیده نمیگه سلااام مامان جان خوبی؟ چیکار میکنی و... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای‌ بابا هرکس ی اخلاقی داره خب.کم کم سعی کن گرمتر برخورد کنی،،یواش یواش ن یهو

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
منم اینطورم خودمم اماواقعی نقش بازی نکن عزیزم خودت باش دقیقا الان ک هستی بزار دوس نداشته باشن اما وا ...

دقیقا نظر من همینه میگم من اینم چرا باید تظاهر کنم چرا باید چاپلوسی کنم

دخترم هر کاری اداب خاصی داره ربطی به سردی و گرمی نداره منم الان با این سنم هنوز از بقیه چیز یاد می گیرم...اشکال نداره که ادم یاد بگیره در جواب بقیه چی بگه چی نگه؟ بعضی وقتها ادم نمی دونه .... یاد می گیره... این ربطی به سردی گرمی نداره...منم بعضی وقتها نمی دونم اینجا چی باید بگم ...بعد از یکی یاد می گیرم می گم

دخترم هر کاری اداب خاصی داره ربطی به سردی و گرمی نداره منم الان با این سنم هنوز از بقیه چیز یاد می گ ...

مادرشوهر من کلا میگه مثلا وقتی میبینمش برم بغلش کنم بوسش کنم خب من اینکارو دوست ندارم چندشم میشه از بوس چندشم میشه یه نفرو غیر از شوهرم بغل کنم دست خودم نیس که

ببین منم همینم اصلا اصلا تعارفاتو بلد نیستم خوشمم نمیاد عزیزم عشقم قربونت برم اینحرفارو اصن زبونم نمیچرخه بگم اکثرا فک میکنن خودمو میگیرم و سردم ولی برام مهم نیس مدلمه دیگه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤