2789
عنوان

یدقه بیایید😐✋

44 بازدید | 5 پست

اقا اینجا اگه کسی ازدردش و مشکلش میگه بجای نصیحت و اخ وتف الکیم شده باش همدردی کنید وتاییدش کنید اینجامجازی ن باتایید شما ن با مخالفت شما چیزی عوض نمیشه ولی تواکثرتاپیکادیدم جایی ک باید احساسی عمل کنید منطقی میشید واس من😐 بابا مثل این میمونع میگی سرم درد میکنع بگن برو قرص بخور خوخودش ک میدونه وقتی میگه ینی یکم همدردی کنی بگی خوب میشه غصه نخور اینا این مثال بود البته..

بابا شمام زنین فرداشمام ازیه چیز غیرمنطقی دلخورمیشید😐بقیه بیان بزنن توسرتون؟کاری میکنید طرف دیگه نینی سایت نیاد یادردو دل نکنه یا کلا تاپیکو ببنده بگه غلط کردم😐 بااحترام ستاد مبارزه با نصیحت گران دایه مهربان ترازمادر 😂ناراحت نشید حالا بیاییم یه تاپیکم واس شما بزنیم 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

همدردی به جاش

به یه سریا راه حل میدی ناراحت میشن

با ناله کردن فقط چیزی درست نمیشه که

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
همدردی به جاش به یه سریا راه حل میدی ناراحت میشن با ناله کردن فقط چیزی درست نمیشه که

ن عزیزم گاهی راهنمایی لازمه ولی اینکایی ک ازیه چیزی ناراحتن  و اتفاق افتاده دیگه نیازی به راه حل نداره دلداریش بدید نکه بگید تو مقصری ن تو فلان کردی خو فلان میکردی وا مااینجوری نیستیم مابهتریم شوهرمن اونجوریه و..

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ اخ من هروقت پیش مادر شوهرم درد ودل میکنم با اینکه میدونم حق بامنه همدردردی نمیکنه باهام ..بیشتر باهام مخالفت میکنه حرصم میگیره خیلی😁😁منم مثل خودش دیگه رفتار میکنم😆😆الان گفتی یادم افتاد

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤