2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت وخبر

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست
منکه تا مثبت شد درجاباگریه زنگ ز دم خبردادم بعدم باهم رفتیم آزمایش...کی دل داره صبرررکنه حالا🤣

منم ب زور خودمو نگه داشتم چون میخوام ذوقشوببینم

توام خوبی کی به کیه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ما با هم رفتیم آزمایشی دادیم

ولی جواب آزمایش رو دور از چشمش رفتم گرفتم

بالای تخت رو ابر و باد و اینا چسبوندم و کلی بادکنک ریختم

ی عروسک خرس هم خریدم... کوچولو... 

میخاستم جواب آزمایش رو با خرید کادو کنم

ولی جواب ازمایشش خیلی بزرگ بود. اندازه ی برگه آچار.

برا همین گذاشتم زیر بالش

ی نامه  برداشتم توش نوشتم ک سلام بابایی من ۸ ماه دیگه میام پیشت،  ی نینی خوشگلم روش کشیدم. بعدم نوشتم جواب آزمایش زیر بالشت😂

و کادو کردم با خرسه و گذاشتم رو تخت

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
یعنی میرسم؟!؟

چرا نمیری آزمایش بدی

من وقتی بیبی چکم قرمز شد شوهرم گفت از کجا معلوم ک درست بگه

اصلا هم ذوق نکرد چون استرس داشت ک نکنه اشتباه نشون داده باشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خوب اطلاعات شوهرشمابالابوده عزیزم    

آخه هر ماه بهش میگفتم مبارکه باباشدی هاله انداخت بیبی چکم

بعدم پریود میشدم😂