2777
2789
عنوان

چه دعاایی بخونم؟

74 بازدید | 5 پست

میشه دعا یا ختم مجربی ک برا ازدواج ازش نتیجه گرفتین رو بهم معرفی کنید؟؟خیلی نیاز دارم

تو رو خدا تو این روز عزیز برا سروسامون گرفتن من خییلی دعا کنید خیلی شرایط بدی دارم

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

من یبار دعا خوندم واسه ازدواج برام خواستگار اومد ولی اونی نبود که میخواستم پس زیاد به این تمرکز نکن و سعی کن یخورده بیشتر تو چشم باشی و فعالبت اجتماعیتو بیشتر کن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ز همین امروز که هم شنبه است

هم اول ماه ذی الحجه است

و عید بزرگی هم هست

سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا (س)

بیاید با توسل به ائمه حاجت دلمون رو بگیریم

برای شرکت در این امر مهم به ادرس(ت ل گ ر ا م)

مراجعه کنید@khatm_azkar_grohi

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
من یبار دعا خوندم واسه ازدواج برام خواستگار اومد ولی اونی نبود که میخواستم پس زیاد به این تمرکز نکن ...

خاستگار ندارم اصلا 😞😞والا تو چشمم هستم از نظر اکثرا دختر خوب و معقولیم ولی نمیشه دخترا فامیلمون ک سه چهار سال ازمن کوچیکارن ازدواج کردن الان همه زوم کردن رومن اصن افسردگی گرفتم دیگ

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
خاستگار ندارم اصلا 😞😞والا تو چشمم هستم از نظر اکثرا دختر خوب و معقولیم ولی نمیشه دخترا فامیلمون ک ...

منم ندارم خواهر ولی ببین الانم دیگه نمیشه انتظار زیادی داشت با این اوصاع اقتصادیه داغون پسرا کمتر سمت ازدواج میرن بنظر من هنوز وقتش نرسیده هر وقت خدا بخواد جور میشه فقط زیاد بهش فکر نکن یهو خودش اتفاق میوفته 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲